Örültnek tettette magát egy floridai férfi, hogy ne ítéljék el több rendbeli testi sértésért. Az esküdtek megtekintették a műsort, majd alig félórán belül bűnösnek nyilvánították.

A huszonkilenc éves Cornell Jackson elkövetett mindent, hogy minél enyhébb büntetést szabjon ki rá az esküdtszék a floridai Panama Cityben. Úgy határozott, hogy beszámíthatatlannak tetteti magát. Amikor a tárgyalóterembe vezették hangos kakukkolásban tört ki, karjaival csapdosott, majd letolta nadrágját. A férfit két törvényszolga és két rendőr azonnal kivezette, jelentette az AP.

Jackson 2000 januárjában akkori barátnőjére támadt egy kartonvágó késsel. Másnap újból a nőre támadt, és olyan hosszú sebet ejtett rajta, hogy azt hetven öltéssel kellett összevarrni. A férfit ezért két rendbeli testi sértéssel vádolták. Ügyvédje azt állította, hogy a férfi személyiségzavarban szenved, ezért támadta meg barátnőjét. Az ügyvéd új tárgyalást is kért a kakukkos incidens után, de kérését elutasították, Jackson pedig zárt láncú monitorokon nézhette tárgyalását, ahol alig harminc percen belül bűnösnek nyilvánították.