A 2003. december 1-én megnyíló site a magyar jogi szakkönyvkínálatot mutatja be – az áttekinthető formában közreadott katalógus számos kiadó ajánlatának bemutatásával segíti az olvasó érdeklődésének és igényeinek megfelelő kiadvány kiválasztását.

http://www.jogiforum.hu/konyv

A Jogi Fórumon induló szolgáltatás célja a mindenkori magyar szakkönyvkínálat rendszerezett bemutatása, melynek segítségével számos kiadó termékét ismerhetik meg az olvasók egy katalogizált, böngészhető és kereshető központi felület segítségével. A Jogi Fórum partnerei által megjelentetett kiadványok között a mindennapos jogi szakmunkát segítő kézikönyveket, az egyetemi felkészüléshez nélkülözhetetlen tankönyveket, az Európai Unióban való érvényesüléshez elengedhetetlen jogi és szaknyelvi segédleteket talál az érdeklődő, olyan speciális írások mellett, mint például az egyre népszerűbb mediációs eljárás szakirodalma.

A kiadványok jogterület illetve jellegük szerint csoportosítva jelennek meg, így egy-egy kiválasztott könyv vagy CD-ROM mellett az érdeklődő a hasonló jellegű kiadványokat is hamar megtalálja. A kiadványok adatlapjáról eljuthat a könyv szerzőinek munkáit bemutató listához, vagy az adott kiadó további termékei között böngészhet vagy kereshet.

A katalógusban megjelenő kiadók száma folyamatosan nő, így az oldalt minden bizonnyal haszonnal böngészik a karácsonyi ajándékvásárlás előtt állók is.

A szakkönyvkatalógus webcíme: http://www.jogiforum.hu/konyv