A Magyar Jogászegylet Heves Megyei Szervezete és a Heves Megyei Bíróság szervezésében immár tizedik alkalommal kerül megrendezésre idén Egerben az Óriás Nádor Jogásznapok konferencia.

A rendezvény témája a változó gazdaság hatályos és jövőbeni jogi szabályozása, gyakorlati problémák ismertetése és kitekintés a folyamatban lévő kodifikációs munkára. A rendezvény programjába mind a polgári, mind pedig a büntető jogterületen dolgozó kollegák munkáját érintő előadások felkerültek.

Előadók:

Dr. Lomnici Zoltán a Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnöke

Dr. Sárközy Tamás egyetemi tanár

Dr. Györgyi Kálmán egyetemi docens, az új Btk. kodifikációjáért felelős miniszteri biztos

Dr. Vezekényi Ursula a Legfelsőbb Bíróság bírája

Dr. Tóth Mihály a Pécsi Tudományegyetem tanszékvezető egyetemi tanára

A rendezvény az eddigi őszi időponttól eltérően a nyár elején, 2005. június 16-17. napján (csütörtök-péntek) kerül megrendezésre, az előadások helyszíne a Heves Megyei Bíróság díszterme lesz. A csütörtöki nyitóelőadás 14 órakor kezdődik.

A résztvevőket zárt gépjárműparkolóval ellátott, a helyszínekhez közeli panzióban, kétágyas szobákban helyezzük el. (A szállás díja a reggelit is tartalmazza.)

A csütörtöki előadásokat követően a hangulatos egri Tulipánkert étteremben szakkommentálással egybekötött borkóstolón mutatjuk be vendégeinknek neves egri borászok borait, amelyet háromfogásos vacsora követ.

A pénteki előadásokat állófogadásos ebéd zárja a Heves Megyei Bíróságon.

További részletek a Jogi Fórum rendezvénynaptárában:
http://www.jogiforum.hu/…zvenyek/1317