Nem cáfolta a gazdasági miniszter, hogy az ő tárcájának egyik alkalmazottját gyanúsíthatják a 100 milliós korrupcióval. Kóka János azt mondta, a vizsgálat lezárulta után megteszik a szükséges lépéseket.

Nem cáfolta a gazdasági miniszter, hogy az ő tárcájának egyik alkalmazottját gyanúsíthatják a 100 milliós korrupcióval. Kóka János azt mondta, a vizsgálat lezárulta után megteszik a szükséges lépéseket. A rendőrség csak annyit árult el az ügyről, hogy a hivatalnok a hatósági engedélyek kiadásáért fogadott el kenőpénzt különböző vállalkozóktól.

Kapus Sándor, rendőr alezredes, Nemzeti Nyomozóiroda: “Jelen pillanatban nem szeretnék több információt mondani, mint ami a sajtóban megjelent, hiszen egy konkrét ügyről van szó, és hogyha bármi több információt elmondanék az a nyomozás érdekeit súlyosan veszélyeztetné.Természetesen, ha az ügy nyomozása olyan stádiumba jut, hogy a nyilvánosságra tudjuk hozni az adatokat, akkor állunk rendelkezésre és tájékoztatjuk a közvéleményt ezzel kapcsolatban.”