A hollandiai Zwolle – Lelystad-i illetve a Csongrád Megyei Bíróság, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság és Pest Megyei Bíróság közötti tíz éves sikeres szakmai együttműködés elismeréseként a holland királynő az Oranje Nassau Érdemrend Tiszti Keresztje kitüntetést adományozta a három magyar bíróság elnökének.

A kitüntetést átvehették: dr. Czene Klára, a Csongrád Megyei Bíróság elnöke, dr. Szelényiné dr. Roszik Erzsébet, a Pest Megyei Bíróság elnöke, valamint dr. Bodóczky László, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság elnöke.

A magyar bírósági vezetők a magas elismerést E. A. Maan, a Zwolle-i Bíróság elnöke jelenlétében vehették át a holland tartomány királynői biztosától 2006. július 19-én.

Az ünnepség során a résztvevők kifejtették, hogy a magyar igazságszolgáltatás sok segítséget kapott Hollandiától az uniós csatlakozási folyamat során. Az együttműködés mindkét ország érdekeit szolgálja, gazdagítja az igazságszolgáltatásban dolgozók ismereteit és tapasztalatait. Ennek szellemében a jövőben is sor kerül kölcsönös látogatásokra és közös rendezvényekre.