Elkészült a belső vizsgálati jelentés a móri mészárlással gyanúsított N. László öngyilkossága ügyében. A jelentést már felterjesztették Takács Albert rendészeti és igazságügyi miniszternek, de azt még nem tudni, hogy milyen megállapításokat tartalmaz.

Átvizsgálják a magyarországi börtönök fogvatartási rendszerét – erről azután döntött az igazságügyi és rendészeti miniszter, hogy megkapta a belső vizsgálati jelentést a móri mészárlással gyanúsított N. László öngyilkossága ügyében. Takács Albert szerint vizsgálni kell, hogy különösen az előzetes letartóztatottak esetében indokolt-e fokozni az ellenőrzések gyakoriságát.

A vizsgálatnak arra is ki kell terjednie, hogy milyen holmik lehetnek a zárkákban, és lehet-e azokat a gyanúsított veszélyességéhez igazítani.

Mint ismert: pénteken késő este a móri mészárlással gyanúsított tatabányai férfi a Venyige utcai börtöncellájában két ellenőrzés közötti szünetben lett öngyilkos. Lepedőjével, a felmosófára akasztotta fel magát. N. Lászlót a móri bankrablással, illetve a veszprémi postásgyilkossággal gyanúsították. Tettestársával, W. Róberttel júliusban szembesítették volna miután vallomásaik több ponton is ellentmondtak egymásnak a móri mészárlás ügyében.