Részben megváltoztatta (a vagyonelkobzást összegét, azt pontosítva, 6 ezer forinttal csökkentette) az I. fokon eljáró bíróság döntését a Szegedi Ítélőtábla dr. Hegedűs István vezette büntető tanácsa abban az ügyben, amelyben egy felszámoló biztost vádoltak meg folytatólagosan, különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás bűntettével.

A vádlott K. S.-t a Bács-Kiskun Megyei Bíróság 3 évi börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte, egyben 5 évre eltiltotta a felszámoló biztosi foglalkozástól. Ez az ítélet emelkedett jogerőre a Szegedi Ítélőtáblán, a döntés ellene fellebbezésnek helye nincs.

A büntetlen előéletű, közgazdasági egyetemet végzett, szakközgazdászi végzettséggel rendelkező vádlott, az I. Kft. ügyvezetőjeként dolgozott, amikor a Bács-Kiskun Megyei Bíróság 2002 júliusában elrendelte a kecskeméti székhelyű C.-M. Kft. felszámolását, s felszámolóként az I. Kft. rendelte ki. A felszámolóbiztosi feladatokat K. S. vádlott látta el.

A felszámolási eljárás során a vádlott a C.-M. Kft. csongrádi, végrehajtási joggal biztosított ingatlanát 2002 októberében a felépítménnyel együtt összesen 87,5 millió forintért értékesítette egy budapesti vevő részére. Ugyanezen a napon a vádlott a felszámolás alatt álló gazdasági társaság gépeit, eszközeit összesen 50 millió forintért ugyancsak az említett budapesti vevő részére adta el. Ez a cég a vételárat három egyenlő részletben fizette ki egy lízingtársaság közreműködésével.

A vádlott a befolyó vételár felett sajátjaként rendelkezett, amikor azt nem a C.-M. Kft. bankszámláján tartotta, hanem az 50 százalékban tulajdonában álló I. Kft. bankszámlájára utalta, illetve értékpapírba fektette be úgy, hogy részvényeket vásárolt, s ezeket a C.-M. Kft. vagyontárgyainak értékesítéséből befolyt összegből fizette ki. A vádlott részvényvásárlásra összesen 110,4 millió forintot fordított, ez a kár nem térült meg.

Folytatólagosan, különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás bűntettében találta bűnösnek a Bács-Kiskun Megyei Bíróság 2007. július 4-én K. S. (1955 – kecskeméti lakos) vádlottat, s ezért őt 3 évi börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte, egyben 5 évre eltiltotta a felszámoló biztosi foglalkozástól. A bíróság a kecskeméti székhelyű I. Kft. (fa.) gazdasági társaság vagyonára 110,4 millió forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és védője elsődlegesen felmentést, másodlagosan a büntetés enyhítését kérve nyújtott be fellebbezést – így került az ügy a Szegedi Ítélőtáblára.