A Közép-Kelet és Délkelet Európában működő Wolf Theiss budapesti irodája nyerte el tegnap este Londonban Az Év Ügyvédi Irodája Magyarországon díjat. A rangos kitüntetés a Faludi Wolf Theiss ügyvédi iroda nemzetközi színtéren elért kiemelkedő jogi innovációs teljesítményének elismerését jelenti.

A kutatómunkát New Yorkból, Londonból és Hong Kongból végző független jogi kiadvány, az International Financial Law Review (IFLR) világszerte több mint 100 piacon elemzi és minősíti független kutatási eredményei alapján a pénzügyi szektor legjobb ügyvédi irodáit. A mértékadó lap sajátossága, hogy kizárólag a corporate finance és tranzakciós jog területére koncentrál, illetve egyes ipari szektorokat, mint az ingatlan vagy az energetikai szektor, a jogi szakterületek keretében értékeli.

A rangos nemzetközi szakmai lap által évente megrendezett Az Év Ügyvédi Irodája díjátadó ünnepségen idén Londonban a Wolf Theiss budapesti irodája kapta Az Év Ügyvédi Irodája Magyarországon díjat. A országonként és szakterületenként odaítélt díj a budapesti Faludi Wolf Theiss ügyvédi iroda nemzetközi szinten elért kiemelkedő jogi innovációs teljesítményének elismerését jelenti.

„Ez a díj az elmúlt másfél év kemény munkájának az elismerése, amelyért köszönettel tartozom az iroda minden munkatársának és ügyfelének. Az elismerés jelentőségét növeli, hogy az irodák minősítése kizárólag független ajánlások, az ügyfelek visszajelzései és a versenytársak véleménye alapján történik. Az értékeléskor nemcsak a szolgáltatás minősége, valamint az ügyek összetettsége, hanem az iroda innovációs tevékenysége és a határokon átnyúló kapacitások mértéke is döntő szempontnak számít” – mondta el Faludi Zoltán irodavezető partner.