Magyarországon a DLA Pipert választotta az International Tax Review (ITR) 2013-ben az év adótanácsadó cégének. Az ITR nemzetközi adózási szaklap által odaítélt díj a legrangosabb szakmai elismerés, amit egy adótanácsadó vállalat kiérdemelhet.

A díjat az ügyek komplexitása, az adótanácsadó megoldásainak innovatív jellege és az ügyfelek elégedettsége alapján ítélte oda a szakmai zsűri.

Torma Levente, a DLA Piper Adótanácsadó Kft. vezetője elmondta: “Sikerünket annak köszönhetjük, hogy képesek vagyunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez; a döntően hazai központú, növekvő vállalatok igényeit ugyanolyan professzionálisan szolgáljuk ki, mint a legnagyobb nemzetközi nagyvállalatok ettől sokszor eltérő elvárásait. Mindkét esetben költséghatékony, de mégis kiemelkedő minőségű adózási megoldásokat nyújtunk.”

A DLA Piper számos határon átnyúló és magyarországi ügylettel kapcsolatban nyújt adótanácsot az energetikai, pénzügyi, kereskedelmi, ipari és szolgáltatási szektorban működő hazai és külföldi cégeknek.