2016. június 11-én került sor az Irodalmi Rádió által meghirdetett „Az év jogász írója/költője” pályázat eredményhirdetésére. A kb. 200 pályázat közül a legjobb alkotások szerzőit hívták meg az eseményre. Az ünnepélyes díjátadáson a Kaposvári Törvényszék több alkalmazottja is részt vett.

Nagy elismerés érte dr. Bodnár Szilárdot, a Nagyatádi Járásbíróság polgári ügyszakos bíráját, kinek az Irodalmi Rádió szerkesztősége „az év jogász írója 2016.” címet adományozta a FELEség című művével elért 1. helyezésért.

„A kislány, ha babából felnő, nő lesz. Ha még feljebb, feleség. Legfeljebb nagymama. Leges legfeljebb dédi. Ennél feljebb: angyal. De néha, Pati, kimarad egy lépcsőfok…”

„Tudom azt, hogy a feleség kislány is maradt. Tudom, mert észrevettem. Itt volt velem. Nő és anya. Őszintén szólva nem tudom, hogy a magyar nyelv mióta beszélt nyelv, de érzem, hogy az általam ismert nyelvek közül a legkifejezőbben világít: feleség. Felemség….”

A novella csupa szín és érzés. Azok, kik ismerik a szerző fájdalmát, tudják ennek miértjét, s azt, hogy a sorok nem csak fikciót tartalmaznak.

Az oklevéllel jutalmazottak között szerepelt dr. Király Kornélia, a Kaposvári Törvényszék  kollégiumvezető-helyettese is.