Először került magyar ügyvédjelölt egy amerikai modellügynökég éves naptárának címlapjára. Dr. Zimány Linda Katalin persze nem ügyvédjelölti érdemei miatt került a kiemelt helyre. Sokkal inkább testi adottságainak köszönhetően.

A magyar modell öt éve megnyerte a Tropic Beauty nemzetközi modellkereső versenyét, a siker legédesebb gyümölcsét azonban csak most aratja le. A magyar ügyvédjelölt lány került a Tropic Beauty 2018. évi naptárának címlapjára.

“2013-ban nyertem meg a versenyt, és régi vágyam volt, hogy az éves naptár címlapján szerepelhessek, mert ez még királynőként sem egyszerű, annak ellenére, hogy amióta nyertem, a belső oldalakon minden évben megjelentek új fotóim” – mesélte a Borsnak Zimány Linda, akit vasárnap értesítettek a verseny tulajdonosai arról, hogy őt vá­lasztották az idei naptár címlaplányának.

Forrás: tropicbeauty.com

“A tavalyi naptárfotózáson készítették rólam a fotókat, de akkor még nem tudtam, hogy címlaplány leszek, szóval meglepetésként ért a hír. A belső oldalakat még nem láttam, mert csak most küldik majd nekem is a tiszteletpéldányokat, de valószínűleg ebből a sorozatból van még egy fotó a belső oldalak egyikén is” – újságolta a Borsnak Linda.

Dr. Zimány Linda Katalin 2015. januárjában doktorált, összesen hét évet küzdött azért, hogy jogi diplomát kapjon. 2016-ban lett ügyvédjelölt, Beleznay Zsolt ügyvéd mellett. Ahhoz, hogy ügyvéd legyen még meglehetősen sokat kell tanulnia, teljesítenie kell három év jogi szakmai gyakorlatot, le kell tennie három jogi szakvizsgát és az ügyvédi vizsgát.

Dr. Zimány főnöke, Beleznay Zsolt többek között Berki Krisztián és Puzsér Róbert jogi képviselője. Linda médiajoggal szeretne foglalkozni a jövőben, és véleménye szerint Beleznay mellett rázódhat bele legjobban a szakmába.

Az ügyvédjelölt sajtósa korábban a 24.hu-nak elmondta: ügyfele komolyan szeretne foglalkozni az ügyvédi munkával. Jól érzi magát munkahelyén, élvezi a jogász szakmájával járó feladatokat, és már várja, hogy bíróságra is kísérhesse ügyvéd főnökét.

Fotó: blikk.hu

“Az iroda, ahol dolgozom, személyiségi joggal foglalkozik, rengeteg ismert ügyfelünk is van. Mivel mindkét oldalról ismerem már ezt a jogterületet, nagyon valószínű, hogy ezen a területen folytatom majd a szakvizsga után is” – mondta el Linda a Ripostnak.

Amellett, hogy ügyvédként dolgozik, tárgyalásokra jár, vizsgákra készül, folyamatosan modellkedik is. Bár két teljesen különböző karrierről van szó, Linda úgy érzi, tökéletesen össze tudja egyeztetni a munkákat. De ezt nem minden ügyvédkollégája gondolja így. Sokak szerint az ügyvédi hivatás nem egyeztethető össze Linda modell karrierjével. “A mai világban már nem kell olyan csőlátásúnak lenni, mint régen, a két foglalkozásom teljesen jól megfér egymás mellett. Nyilván van olyan kolléga, aki beleköt abba, amit csinálok, mert nem tetszik neki az életmódom, de mindenkinek nem lehet megfelelni” –  tette hozzá az ügyvédjeölt. Mindenki döntse el maga.