A Wolf Theiss új kollégák csatlakozását jelentette be Budapesten: Erős Ákos, M&A szakértő, a Squire Patton Boggs korábbi budapesti irodájának vezető partnere, Nádor Judit és Tamási Artúr szenior ügyvédek és Budai Ágnes ügyvéd a Squire Patton Boggs-tól csatlakoznak az irodához, hogy tovább erősítsék a Wolf Theiss kiemelkedő társasági jogi/M&A és peres praxisait.

Az új kollégák számos bonyolult hazai és határokon átnyúló ügylet során szerzett jogi szaktanácsadási tapasztalattal rendelkező, széleskörűen elismert vezető ügyvédek a társasági jog, valamint peres ügyek területén.

Erős Ákos, partner M&A tranzakciókra, magántőke-befektetésekre, MBO-ra, és egyéb társasági jogi ügyekre szakosodott. Az évek során több jelentős magyarországi vállalatfelvásárlási és tőkepiaci ügyletben látott el képviseletet. A Squire Patton Boggs budapesti irodájának korábbi magyarországi vezető partnereként szerzett szakmai tapasztalata, és megoldás orientált üzleti megközelítése a Wolf Theiss hazai és regionális M&A praxisának tökéletes kiegészítése lesz.

Nádor Judit, szenior ügyvéd, a társasági jogra és a munkajogra specializálódott. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik az M&A ügyletek, valamint az általános társasági jog területén, számos privatizációban és vállalatfelvásárlásban vett részt.

Tamás Artúr, szenior ügyvéd, magyar kereskedelmi jogvitákban, magyar és nemzetközi választottbírósági eljárásokban, végrehajtási eljárásokban, államigazgatási eljárásokban és perekben, valamint közjogi és büntetőjogi peres ügyekben lát el képviseletet.

Budai Ágnes, ügyvéd szintén a társasági jogi csapatot fogja erősíteni. Praxisát a társasági jog különböző területeire, köztük az egyesülésekre és felvásárlásokra, nemzetközi üzleti, távközlési, versenyjogi és védjegyekkel kapcsolatos ügyekre összpontosítja.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a közép-kelet-európai és délkelet-európai régió egyik vezető ügyvédi irodájához csatlakozhatunk és a Wolf Theiss kiváló csapatához tartozhatunk” – mondta Erős Ákos. “Együttműködve nemcsak Magyarországon, hanem a CEE régióban is a legmagasabb szinten szolgálhatjuk tovább ügyfeleinket.”

Faludi Zoltán, a Wolf Theiss budapesti irodájának vezető partnere a következőket mondta: “Örömmel várjuk azokat az új lehetőségeket, amiket ez a bővülés hoz. Ákos, Ákos, Judit, Ágnes és Artúr tovább erősítik a budapesti irodát, szakmai tudásuk pedig nagy érték jelent ügyfeleinknek.”

“Komoly lehetőségeket látunk arra, hogy határokon átívelő tranzakciók során, elsősorban a közép- és kelet-európai területen, építhessünk a csatlakozó kollégák M&A és energetikai projektekben szerzett szaktudására, tapasztalataira.” – mondta Kenyeres László, a Wolf Theiss budapesti irodájának partnere.

“Erős Ákos érkezése fontos mérföldkövet jelent az iroda magyarországi praxisának fejlődésében és további lépés irodánk dinamikus terjeszkedésében a régióban.” – jegyezte meg Tóth János, a budapesti társasági jogi, egyesülési és felvásárlási praxisának vezetője.

“Örömmel üdvözöljük Ákost és csapatát az irodánál,” – mondta Erik Steger, a Wolf Theiss vezető partnere. “Regionális platformunkon Magyarország kulcsfontosságú piac, izgalmas lehetőségekkel. Az új kollégák érkezése tökéletesen kiegészíti meglévő magyarországi piacvezető praxisunkat.”

A WOLF THEISS

A közelmúltban Az Év Ügyvédi Irodája Magyarországon díjat elnyerő Faludi Wolf Theiss 2007 novemberében jelent meg a hazai piacon a Wolf Theiss hálózat teljes jogú tagjaként, és az azóta eltelt 10 év alatt méltán vívta ki rangos és az üzleti életben meghatározó súllyal jelen lévő ügyfelei elismerését. Jelenleg több mint 20 főt meghaladó jogi csapata prominens magyar és nemzetközi társaságoknak, bankoknak és befektetőknek, valamint magán- és állami intézményeknek nyújt jogi szolgáltatásokat nemzetközi és hazai tranzakciókban, peres eljárásokban és adóügyekben egyaránt. Az iroda energetikai praxisát a vezető nemzetközi ügyvédi rangsorok egyöntetűen a “Tier 1”, azaz a legmagasabb, piacvezető kategóriába sorolják.