A Taylor Wessing elnyerte az év európai védjegyjogi cégének járó díjat a MIP Global IP Awards 2019 díjátadón, melyet a szellemi tulajdonjogi hírek és elemzések vezető globális forrásának számító Managing Intellectual Property (MIP) szervezett. Négy éven belül második alkalommal részesült ebben az elismerésben a Taylor Wessing csapata.

Az év európai védjegyjogi cégének járó elismerésen és számos egyéb díjon kívül, amit a Taylor Wessing irodái és ügyvédei megszereztek, három közép-európai ügyvéd – Martin Prohaska-Marchried (Bécs), Dieter Natlacen (Bécs) és Karin Pomaiszlová (Prága) – az „IP Star” titulust is birtokolhatja.

„Nagyon büszkék vagyunk erre a díjra, ami komoly elismerésnek örvend a szellemi tulajdonjogi szakmában szerte a világon. Az MIP az alapos és megbízható piackutatásáról híres, így külön megtiszteltetés, hogy nemzetközi piacvezetőként ismertek el” – mondta el Novák Zoltán, a Taylor Wessing Budapest szellemi tulajdon csapatának vezetője, mely néhány hónappal ezelőtt nyerte el a Wolters Kluwer kiadó Jogászdíját szerzői jog témában.

A Managing IP Global Awards minden évben az előző 12 hónapban szellemi tulajdon témában kiemelkedő teljesítményt nyújtó cégeket és ügyvédeket díjazza. A díjak odaítélését egy alapos, globális szellemi tulajdonjogi felmérés előzi meg.

A Taylor Wessing nemzetközi szellemi tulajdon csapata neves ügyfelek széles körének nyújt tanácsot, olyan szerteágazó iparágakban, mint a technológia, a divat, a kiskereskedelem vagy az élelmiszeripar. Az integrált védjegyjogi csapat a védjegyjog minden területén segíti az ügyfeleket, beleértve a portfóliókezelést (45.000 aktív védjeggyel világszerte), a vitarendezést, a felszólalási eljárást, a felhasználási és együttműködési megállapodásokat.