A tervezők már régen bemutatták a legújabb téli ruha kollekcióikat, és természetesen most sem riadtak vissza attól, hogy merészebb kreációkba csomagolják a modelleket! Ha nem ihlettek meg az extravagáns szettek, és télen inkább konzervatívabban öltözködsz, kiegészítők terén még álmodhatsz merészebbet. Egy-egy feltűnőbb nyaklánc vagy fülbevaló a legvisszafogottabb outfitet is megbolondítja! (X)

Nem csak rockereknek!

A hidegebb időszak nem a kivágott ruhadaraboké, így a nyakláncok is háttérbe szorulnak, viszont egy kevésbé elegáns típus az idei telet is túl fogja élni! Ha lázadó, vagány, vadóc természetű vagy, és szeretnéd, hogy ez a ruházatodon is tükröződjön, akkor egy dögös szegecselt badass nyakpánt igazán szexi választás lehet számodra.

Ha valami elegánsabbra vágysz, akkor válassz túlméretezett fényes kővel ékesített nyakláncot, amivel könnyen a figyelem középpontjába kerülhetsz! És még mondják, hogy nem a méret a lényeg?

Amennyiben a visszafogottabb stílus kedvelői közé tartozol, és nem szívesen hordasz ékszereket, akkor a bross lesz a Te kiegészítőd. Mindegy, hogy kabáton, vagy sálon hordod, a lényeg itt is az, hogy magára vonzza a tekintetet. A bross formája lehet valamilyen téli vagy karácsonyi motívum, de ami nélkülözhetetlen, az a jeges csillogás, amivel könnyen jégkirálynővé változtathatod magad!

Ne a bilincs kattanjon a csuklódon!

A karkötők szintén kiválóan alkalmasak arra, hogy a visszafogottabb téli ruhákat feldobják. Ezért nem baj, ha minél több színes követ tartalmaznak. Nem kell megijedni a bizsuktól sem, de ha igazán nagyot akarsz dobni, akkor Coco Chanel valamelyik csili-vili monogramos karperecét vagy karkötőjét villantsd meg a csuklódon!

A fülbevalók sem maradhatnak ki!

A fülbevalók a leginkább szem előtt lévő ékszerek, ezért nem meglepő, hogy idén télen is nagy hangsúly fektettek rájuk a tervezők. Ezért nem csoda, hogy idén több trend is megfigyelhető. Lássuk őket!

  • Továbbra is hódítanak az extra hosszú függő fülbevalók, amelyek lehetnek bojtosak, tollasak, elegánsabb köves darabok vagy ezek kombinációi, de egy kis csillogás természetesen egyikből sem hiányozhat.
  • A gyöngyök sohasem mennek ki a divatból, így az idei télnek is egyik slágerei. Ezek lehetnek függők, csillár vagy gomb típusúak, a lényeg itt is a jeges ragyogáson van.
  • Az idei tél fülbevaló divatjára jellemző a megalománia. A már bevált formavilágú és stílusú darabokat sokkal hangsúlyosabb, nagyobb méretben alkották újra a tervezők.
  • A másik jellegzetes trend a felemás fülbevalóké. A forma lehet karika, függő vagy más teljesen egyedi remekmű, a lényeg, hogy az asszimetria minden tekintetet Rád fog irányítani!