Mikor sok fénykép gyűlik össze a számítógépen, óhatatlanul is felmerül az emberben, hogy ideje előhívatni a legjobbakat. Igen ám, de utána még albumba is kell rendezni őket, és mi van mondjuk akkor, ha kiesik és eltűnik egy? Hogyan lehet a legegyszerűbben a legjobbat elkészíteni? (X)

Fotókönyvek készítése

Ha igazán komplex és egységes látványvilágú fényképalbumokat szeretnénk, akkor a legjobb, ha már rögtön az elejétől fotókönyvbe rendezzük a képeket. Persze ezek is mind különböző méretben és kivitelben érhetőek el, hiszen van mini, kicsi, nagy, de puha és kemény kötésű fotókönyv is, és persze az egyedi kötést sem hagyhatjuk ki. Ma az utóbbival fogunk foglalkozni egy kicsit részletesebben.

Egyedi borítású fotókönyv

A Sootersnél rendelhető fotókönyv elején egy emlék szerepel, a többi unalmas, hagyományos lehetőséggel szemben. Mivel prémium minőségű fotópapírra készül, így sokáig szépek és élénkek lesznek a fényképek.

Egy átlagos, egyedi borítású fotókönyv 20 oldalból áll, amit szükség esetén akár 80 oldalig is lehet bővíteni. Persze oldalanként mérettől függően, különböző árakkal kell számolni, ami az alapárra jön rá.

Könnyen össze tudod állítani a könyvet, hiszen akár magától, automatikusan is elrendezhetőek a képek, de persze kedvedre kreatívkodhatsz velük. Többféle variációból is választhatsz, azaz oldalanként akár 1-2-3-4 képet is feltölthetsz, sőt, ezeket össze is keverheted, ha random szeretnéd őket nézegetni. Persze sorba is rendezheted, ha inkább az áttekinthetőség híve vagy. Míg az oldalanként elrendezéssel 20 kép fér a fotókönyve, plusz a borítók, addig 4-es igény esetén már 82 képpel számolhatsz.

Mivel ezek a fotókönyvek 180 fokban nyílnak, így annak sincs akadálya, hogy a két oldalt egy kép foglalja el, hiszen tökéletesen élvezhető lesz a végeredmény. Egyedi fotókönyvet választhatsz 15 x 15, 20 x 20, illetve 30 x 30-as méretben egyaránt.

Ajándék lesz és gyorsan kell?

Akkor sincs semmi probléma ha ajándékba szánod a fotókönyvet és mondjuk később jutott eszedbe, mint ajándék. A Sooters.hu-nál van lehetőség arra, hogy kiemelt gyorsasággal, akár 3 óra alatt elkészíttethesd az egyedi fotókönyvet. Persze ennek 30 százalék felára van, de ha az ember megtalálta azt, amivel igazán kreatív ajándékot adhat, akkor egészen eltörpül az öröm és az alkotás izgalma mellett.

Megtetszett és el tudod képzelni, hogy ideális ajándék lenne karácsonyra az egyik rokonodnak vagy barátodnak egy egyedi borítású fotókönyv? Még van egy pár napod karácsonyig, próbáld meg, nem veszíthetsz semmit!