A takarítás területén a technikai fejlődésnek köszönhetően új gépekkel találkozhatunk. Ez természetesen érinti a háztartásokat is, de elsődleges és nagyobb előnyét az üzleti felhasználási terület élvezheti. Nyilvánvaló, hiszen nagyobb és többféle felület, több ember miatt nagyobb elhasználódás is jellemzi, amelyekben kitűnő segítségünkre lehetnek egyes berendezések. Ezek közül mi a súroló automatákat emelnénk ki most Önöknek. (X)

A gépek szerepe

A gépeknek kifejezetten nagy szerep jut mindennapi életünk során. Köztudott, hiszen már ahhoz, hogy jól induljon a reggel, egy kávéfőző gépre és annak az üzemszerű működésére van szükség. De bármilyen példát hozhatunk, az emberi élet szinte minden pontja gépek működéséhez kötött. Nincs ez másképp a takarítás esetében sem. Sőt, ezen a területen a profi gépek használatával sokkal egyszerűbb, gyorsabb munkavégzést és magasabb minőségi színvonalat is biztosítani tudunk.

Egyszerűbb megoldások

A felülettisztítás szempontjából más lehetőségeink is vannak. Így arra is van lehetőség, hogy a hagyományos felmosó fejet egy másik típusúra cseréljük, akár egy súrolópadra is. Természetesen ehhez azonban az szükséges, hogy maga a nyél univerzális legyen. A különböző típusú fejek csatlakozóinak megegyezőnek kell lennie, hogy azokat ugyanazzal a nyéllel tudjuk használni.

Súroló automaták

Ezen gépek kategóriájában két típust különböztetünk meg. Az úgynevezett gyalogkíséretű és a vezetőüléses kivitelt. Ahogy azt a nevük is mutatja, a vezetőülésben vezető foglalhat helyet, a gyalogkíséretűt tolva tudjuk használni. A gyalogkíséretű mind vezetékes, mind akkumulátorral rendelkező kivitelben is kapható. A tisztítás minőségét nem befolyásolja, hogy melyiket gépet választják. A legnagyobb különbséget a használatuk módja és legfőképpen a gépek mérete jelenti.

Bármelyik gépet is választja, biztosan egy megbízható és könnyen kezelhető súroló automatát fog kapni. A Profitakarítókboltjánál kapható súrolópadoknak köszönhetően nem lesz olyan felület, amelyhez ne lenne tisztítási megoldás. Ezeknek köszönhetően, és további felület tisztító, védő vagy ápolószerek bevetésével a való munka könnyebb lesz, mint bármikor. A gépek modernek, így minimális áramfelvételből üzemeltethetőek.

A súrolópadok használatával egy innovatív technológiát vihet az üzleti életébe. Ennek köszönhetően a különböző nagyságú kemény burkolatok takarításával könnyedén megbirkózhat. Ideális megoldást jelentenek műhelyekhez, ipari területeken, de a gasztronómiában is. A felületek eltérősége és a szennyeződés típusa miatt jellemzően ezek más-más súrolópadokat igényelnek. Ez többlet kiadást nem fog Önnek jelenteni, hiszen csomagban is megvásárolhatóak. Használatukkal minden padló olyan fényben fog tündökölni, mint újkorában, és makulátlanul tiszta lesz.