Az ünnepek elmúltával sem kell feltétlenül a fényjátékokat egy doboz mélyére süllyeszteni. Ezek a csodás dekorációs világítások egy kis fantáziával az év bármely szakaszában használhatóak. Jól jöhetnek Valentin-nap környékén, mint hangulatvilágítás. Közeledik a farsang időszaka, akkor is ki lehet használni a fények adta lehetőségeket, majd a késő nyári órákban is impozánsan mutathatnak. (X)

Dekorációs fények

Akár egy egyszerű fényfüzér is kis fantáziával az év bármely szakaszában jól mutathat. Ezeket a lakótér más területén is elhelyezhetjük, vagy rendkívül stílusos megoldás, ha ezeket üvegekbe rakjuk. Akár egy szimpla befőttes üveget, de akár egy használaton kívüli akváriumot is választhatunk. Az üvegen áttetsző fény rendkívül hangulatos megjelenést ad. Ha ezt fokozni szeretnénk, választhatunk tejüveget is, vagy a dekorációs világítás fokozására jó megoldás lehet az üvegfestés. Ezzel még egyedibb világítási csodákat is létrehozhatunk. Jól mutatnak akár a dohányzóasztalon, polcon vagy egy üres sarokban is. Akár a hálószobában vagy a nappaliban is.

Gyerekszobai világítás csodák

A legkisebbek igen nagyra értékelnek ilyen apró, egyedi és játékos megoldásokat. A világítástechnika területén sincs ez másképp. Dekorációs fényként vagy éjjeli fényként is tökéletesek a varázslatos felhők. Ehhez csak fogj néhány papírlámpást egy ragasztópisztollyal a kezedben. Használd a karácsonyról maradt LED fényfüggönyt. Olcsón vattából pufi felhőket készíthetsz. Egy merevítőt kell használnod a mennyezeten, erre egy sima partvisnyél is tökéletes lesz. Befektetés, de használj újat belőle, hogy ne rontsd az összhangot. Ha már a felhők a mennyezeten lógnak, azoknak csak egy végső lökést kell adnod a fények felhelyezésével. Ezeket a lámpásokhoz és a partvisnyélhez egyszerűen rögzítheted. A végeredmény magáért fog beszélni.

Felnőtt megoldások

A fényképek fontos szerepet töltenek be a családok életében. Egy kis időráfordítással abból is egyedi dekorációt készíthetsz. A fényfüzér ehhez is jó megoldást kínál. Rögzítsd egy általad választott falfelületre, majd azon apró cuki csipeszek segítségével a világ elé tárhatod a kedvenc papírképeidet. A világításnak köszönhetően a régi családi fényképek is új megvilágításba kerülhetnek.

Ezekkel a világításokkal lehetőséged van nevek, üzenetek elhelyezésére is a falon. Ehhez a legjobb a LED mikroszálas fényhuzalok használata. A LED technológiának köszönhetően nagyon hajlékony, tehát csak a fantáziád szabhat határt annak, milyen szöveget helyezel el ezzel a falon. A fényhuzalokat apró szögekkel tudod rögzíteni, de az öntapadós LED-es világítás megoldásokkal is dolgozhatsz. Ha nem szeretnél kárt tenni a falban, akár egy nagy farostlemez is jól jöhet, így a szöveges üzenet rögtön képpé is válhat.

Engedd szabadra a fantáziádat, és az év bármely szakaszában bátran használd a karácsonyi dekorációs világításokat a beltéri dekorációs világítások mellett.