A neoncsövek most újra visszatérnek. Nem csupán reklámként vagy boltdekorként, de a rendezvények egyik kiemelkedő elemévé is válnak. Nem csoda, hiszen rendkívül jó hangulatot képesek varázsolni bárhol a világban. Így már nem csak külföldön terjedtek el a rendezvényszakmában, hanem hazánkban is. Nézzük meg, hogy hogyan teheted még különlegesebbé rendezvényedet a neoncsövekkel. (X)

Faldekoráció neoncsövekkel

Dekoráld ki a helyszín falait neoncsövekkel és variáld őket! Felrakhatod különböző alakzatban, amely illik az eseményedhez, de használhatod művészi látványelemként is. A neoncsövek esetében az egyszerűség is csodás hatást érhet el. Hiszen akkor is remekül mutatnak, ha csak szimplán sorba rendezed őket. De igazán hasznos is tud lenni. Ugyanis a neoncsöveket alkalmazhatod útbaigazításra is. Ez pedig sokkal menőbb, mint a divatjamúlt irányító táblák. Ha profi vagy, akkor még a színekre is odafigyelsz és próbálhatod a megrendelő stílusához igazítani. Ha pedig szeretnél még jobb rendezvényszervezővé válni, olvasd el a Rendezvénybiblia könyvét!

Business dekor

Lehet, hogy nem gondolnád, de a neoncső még az üzleti találkozók során is hódíthat. Érdemes azonban ilyenkor lágy színeket választani, és finoman elrendezni azokat úgy, hogy illeszkedjen az üzleti világhoz. Igazán jól mutat például egy fehér neon, akár nyilak formájában is.

Svédasztal neonban

Mindenhol érdemes felhasználni a sötétben világító neoncsöveket, akár a büféasztalokon és az asztalok körül is. Hiszen ezek csak úgy csalogatják majd a vendégeket, pláne, ha még néhány egyedi ötlettel is szolgálsz. Néhány léggömb, csillag, neon táblácska képes elkápráztatni az egész vendégséget.

Neoncsövek a bejáratnál

Egy neonnal megvilágított bejárat vonzza a tekinteteket, felkelti az érdeklődést. Ezen felül megkönnyítheti a tájékozódást és a regisztrációs hely megtalálását.

Gamification

Ha az események középpontjában a játékok állnak, akkor is remek választás a neoncső. Ahogy a neon, úgy a régi játékgépek is újra megjelennek, például rendezvényeken. Ezeket is feldobhatod neonnal, amellyel új “köntösben” tündökölhetnek a játékgépek.

Neon hatás

Felejthetetlen hatást érhetsz el neonfalakkal is. Bár ez kissé drágább, mint a fentebb említett ötletek, de ezekkel biztos, hogy nem szabhatnak határt a képzeletednek.

Közösségi média

Ma már nem meglepő, hogy egy esemény alkalmával elővesszük a telefonunkat és fotózgatunk, szelfit készítünk. A neoncsövek ezt a trendet is még inkább fokozhatják. Érdemes a fotófalat vagy a szelfi installációt egy kis neonnal feldobni. Bátran játssz a színekkel és használj egyedi formákat! Jó választás lehet például a narancssárga, amely hihetetlenül jól mutat a sötétben. Keretnek pedig bármely stílus kitűnő választás lehet. Ezután pedig nincs más teendő, csak a menőbbnél menőbb fotók elkészítése. Hidd el, ezt mindenki imádni fogja!