Az ember mindennapi tevékenységeivel az alapvető biztonság megteremtésére törekszik. Minden egyes nap munkába megy, hogy megteremtse önmaga és családja számára az anyagi biztonságot, kifejezetten nagy figyelmet fordít a közlekedésre, hogy vigyázzon a saját és a körülötte lévők életére. Mindemellett olyan otthont teremt, amely biztonságot nyújt az időjárás viszontagságaival és egyéb fenyegetettségekkel szemben. (X)

Ugyanennyire fontos az otthonodnak és a szeretteidnek védelme egyaránt. Otthonod, értékeid és családod védelme egyszerű lehet egy megfelelően funkcionáló riasztórendszernek köszönhetően. Manapság már számos lehetőség közül válogathatsz a piacon és előzheted meg a betörők otthonodba történő behatolását.

A riasztórendszerek és a mozgásérzékelők fontossága

A modern kor modern megoldásokat szül annak érdekében, hogy biztonságban érezd magad otthonodban, valamint biztonságban tudd értékeidet akkor is, ha véletlenül huzamosabb ideig nem tartózkodsz otthon. A riasztórendszerek ma már számos olyan kiegészítő funkcióval rendelkeznek, amelyek megakadályozzák a betörők észrevétlen behatolását.

A netker8.hu-nál kapható mozgásérzékelők nagyban megnehezíthetik dolgukat, mivel ha megfelelően vannak elhelyezve a lakás különböző pontjain úgy, hogy minden részt pontosan lefedjenek, akkor minden apró mozdulatra beindítja a riasztást. Felhívva ezzel a szomszédok és a hatóságok figyelmét egyaránt, és menekülésre kényszerítve a rosszakarót.

A mozgásérzékelők sajátosságai

A mozgásérzékelő látószöge különböző lehet típustól függően, vannak, amelyek 90 fokos szöget látnak be és vannak, amelyek akár 360 fokban képesek lefedni a szobát. Beállítható LED visszajelzésének köszönhetően láthatjuk működőképességét. Amennyiben akár egy picit is megmozdulunk, a LED legtöbb esetben pirosan világít, jelezve, hogy érzékeli jelenlétünket. Amennyiben élesítjük a riasztót, akkor a piros világítás egyenlő lesz a lakás beriasztásával. Nem csak a nyílászárók nyitását és az apró mozdulatokat érzékeli, hanem üvegtörés érzékelési technológiával is rendelkezik.

Abban az esetben, ha kisállatot tartasz, de nem szeretnéd könnyű célponttá tenni otthonodat, akkor is van megoldás! A mozgásérzékelők akár úgy is beállíthatók, hogy 15-25 kg-ig ne jelezzenek, így bátran beriaszthatod a lakást akkor is, ha kedvenced otthon tartózkodik.

Amennyiben te is szeretnéd biztonságban tudni szeretteidet és értékeidet, akkor szerezd be minél előbb a számodra legmegfelelőbb riasztóberendezést mozgásérzékelőkkel. Látogass el a netker8.hu weboldalára, ahol számos termék közül válogathatsz igényeidnek megfelelően.