Az OBH elnöke, Senyei György 2020. április 1-étől fél évre Hámori Attilát bízta meg a Szegedi Ítélőtábla elnöki feladatainak ellátásával. Az előző elnök, Kiss Gabriella megbízása 2020. március 31-én járt le, munkáját megköszönve az OBH elnöke tanácselnöki munkakörbe helyezte.

Hámori Attilától nem idegen az igazgatási feladatok ellátása. 2012. áprilisától megbízott elnökhelyettesként, majd az év október 1-től Harangozó Attila elnök mellett kinevezett elnökhelyettesként irányította Szegedi Ítélőtábla munkáját.

Forrás: OBH

Dr. Hámori Attila 1990-ben végzett Szegeden a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Fogalmazóként kezdett dolgozni a Szegedi Városi Bíróságon, ahol a sikeres szakvizsgát követően 1992-ben nevezték ki bírónak.

A Csongrád Megyei Bíróságon 1993-1996 között cégbírói munkát végzett, 1997-től megyei bíróként csőd és felszámolási ügyekkel foglalkozott. 2003-tól a Szegedi Ítélőtáblán táblabíróként csőd és felszámolási eljárásokban, illetve gazdasági perekben bíráskodott 2012 áprilisáig, amikor az ítélőtábla elnökhelyettese lett 2018-ig. Ebben az időszakban tagja volt az Országos Bírói Tanácsnak (OBT) is. Ezt követően a polgári ügyszak tanácselnökeként dolgozott.