Új partneri kinevezés és új praxis a CERHA HEMPEL Dezső és Társai budapesti irodájában. Fenyőházi András partnerként vezeti az építési jogi csoportot.

Fenyőházi András 2014-ben csatlakozott az iroda ingatlanjogi csapatához, ahol elsősorban a magasépítési- és az infrastrukturális beruházások területén képviselte ügyfeleit, mind vállalkozói, mind beruházói oldalon. Partnerré válásával egyúttal az általa megalapozott önálló munkacsoport rangjára emelkedő építési jogi / construction csoport vezetője is lesz. Az általa vezetett csapat az építési beruházási szerződéses tárgyalások bonyolításán és a kivitelezési folyamat során felmerülő követeléskezelésen túl a peres és peren kívüli építési jogi vitákban nyújtott jogi tanácsadás és képviselet terén is otthonosan mozog.

„András személyében olyan taggal gazdagodik az Iroda partneri közössége, aki rendkívül precízen és ügyfélbarát módon végzett gyakorlati munkája mellett az elméleti fejlődésre is nagy hangsúlyt fektet.” – mondta el Dezső Attila, az iroda vezető partnere.