Ahogyan cseperedik a kisbaba, egyre több olyan helyre van szüksége saját kis világa közepén, ahol nyugalomban játszhat. A játszószőnyeg a gyerekszobák legfontosabb kiegészítőinek egyike. Az anyukák és a kisbabák is imádják, hiszen a legnagyobb biztonságban játszhat rajtuk a kicsi anélkül, hogy felfázna. A következőkben beavatunk mindenbe, ami fontos a játszószőnyegekkel kapcsolatban, illetve azt is eláruljuk, miért választja sok anyuka pont a Luxury 2in1 fonott játszószőnyegek egyikét. (X)

Mikre van szükség egy gyerekszobában?

Amikor a kicsi már kúszik-mászik, a szülőknek muszáj gondolniuk arra, hogy a kicsi mivel kösse le magát az etetések és a szundikálások között. Sok gyerkőc könnyedén elvan egymaga is a szobájában, ha a megfelelő játékokkal van körbevéve. Természetesen minden gyermek igényli, hogy játszanak vele a szülei, hiszen annál nagyobb móka nincsen számukra. Ám amikor a szülőnek dolga van, akkor szükség van olyan kiegészítőkre, amelyekkel anélkül kötheti le magát a kicsi, hogy aggódni kelljen miatta.

Ilyen kiegészítő lehet egy színes labdákkal teletöltött medence vagy egy édes kuckónak berendezett sátor. A legtöbb gyerkőc mégis a játszószőnyegeket kedveli a legjobban. Ezeknek a szőnyegeknek az előnye, hogy nagyon könnyen lehet egyik helyiségből a másikba vinni. Így a kicsit akár leteheted a nappaliban vagy a dolgozóban, amíg intézed a dolgaidat. Így néha ránézhetsz, hogy mit csinál. Ráadásul a babafészkek biztonságában játszva a játákok nem tudnak szétszóródni, ami minden anyukának nagy segítséget jelenthet.

Miért pont a Luxury 2in1 fonott játszószőnyeg?

Nagyon sok különleges kinézetű, anyagú, alakú babafészket találhatsz szerte a bababoltokban, illetve akár az interneten is. A Peekabooshop.hu-nál kapható fonott játszószőnyegek úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legtovább lehessen őket használni. A fonat, azaz a babafészek széle zsinórokkal van hozzárögzítve a szőnyeghez, ami lehetővé teszi, hogy ezt leszedve rácsvédőként is tudd használni. A rácsvédők feladata, hogy megvédjék az éjjelente mocorgó kisbabákat attól, hogy beverjék valahova a lábacskájukat, kezecskéjüket.

A Luxury játszószőnyege OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkezik, pihe-puha, a szőnyeg 100 cm, a fonat pedig 300 cm. Rengeteg különböző színben és mintában megtalálható, így nincs is olyan gyerekszoba, amibe ne lehetne megtalálni a tökéletes darabot!

Hogyan válaszd ki a Ti Luxury 2in1 játszószőnyegeteket?

A bőség zavarában nagyon könnyű elveszni! A legegyszerűbb, ha az alapján választasz, hogy mi illene a babaszobába. Ha például megtalálod azt a játszószőnyeget, aminek a mintája hasonlít, esetleg ugyanaz, mint az ágyneműtöknek vagy a babatakarótoknak, egyértelműen ezt válaszd, hiszen ezzel még nagyobb lehet a harmónia a szobában.