Új partnerrel bővült az Andrékó Ferenczi Kinstellar Ügyvédi Iroda csapata Dr. Sepsey Balázs előléptetésével. Dr. Sepsey Balázs elismert energiapiaci jogi szakértő, több, mint 17 év tapasztalattal rendelkezik az energiajog területén; az energiaszektorral kapcsolatos M&A ügyletek, hagyományos és megújuló erőműfejlesztési projektek, EPC szerződések és az EU-s energiaszabályozás szakértőjeként támogatja a Kinstellar hazai és nemzetközi ügyfeleit.

Sepsey Balázs szaktudása kiterjed – többek között – az energetikai infrastruktúra projektekre, közép- és hosszú távú villamosenergia- és földgáz-kereskedelmi megállapodásokra, energetikai projektszerződésekre, petrolkémiai átalakítási és fejlesztési projektekre, valamint az energiajog területének szabályozási kérdéseire is.

Ferenczi Kristóffal, a Kinstellar energia- és természeti erőforrások jogával foglalkozó nemzetközi csoportjának vezetőjével és a Kinstellar budapesti irodájának irodavezető partnerével közel 15 éve fennálló szoros együttműködés és közös munka keretében Sepsey Balázs irányítja a budapesti energia- és természeti erőforrások jogi csoport napi szintű munkáját. Balázs emellett aktív szerepet visz a Kinstellar nemzetközi energiajogi csapatának határokon átívelő, energiaszektorral kapcsolatos ügyeinek támogatásában is.

Sepsey Balázs 2005 óta erősíti a Kinstellar (illetve jogelődje, a Linklaters) budapesti csapatát. 2018 óta vezető ügyvédként tevékenykedett a budapesti irodában. Kiemelkedő energiapiaci szakértelme, professzionalizmusa és eredmény-orientált hozzáállása jelentősen hozzájárult a Kinstellar energia- és természeti erőforrások jogi csapatának elismertségéhez és sikereihez.

„Nagyon örülünk Balázs partnerré történt megválasztásának. Nagyszerű példát jelent a fiatalabb generáció számára, hiszen bizonyítja, hogy egy tehetséges kolléga kemény munkával, elszántsággal, kitartással és kreativitással elérhet a legmagasabb szakmai szintre. Büszkék vagyunk Balázs sikerére és hisszük, hogy Partnerként tovább erősíti a Kinstellar eredményeit” – mondta el Patrik Bolf, a Kinstellar nemzetközi ügyvezető partnere.

Ferenczi Kristóf, a Kinstellar Budapest irodavezető partnere és a Kinstellar menedzsmentjének tagja hozzátette: „Balázst a Kinstellar partnerévé választani kiemelkedően fontos pillanat a számunkra. Tehetsége, szaktudása, felelősségtudata és elkötelezettsége a legmagasabb színvonalú jogi szolgáltatás nyújtása és az energiaszektort érintő jogi kihívások megoldása iránt példaképpé tette a kollégák számára. Megtiszteltetés számomra, hogy kollégája és mentora voltam ezekben az években, és boldog vagyok, hogy ezentúl Partnerként erősíti tovább a Kinstellar budapesti és nemzetközi csapatát”.