Most kifejezetten a fiús anyukák figyelmét kérjük, mivel a StickMe Collection egyre bővülő, főleg fiú gyermekek részére készített csodadarabjait szeretnénk bemutatni. (X)

Amikor egy gyermek megszületik, legyen szó akár kislányról vagy kisfiúról, az élete első néhány hónapjában, valljuk be őszintén, nem fog sok figyelmet arra fordítani, hogy milyen ábrákat mutatnak neki a falmatricák. Ahogy élesedik a látása, úgy tudja megkülönböztetni a formákat és a kontrasztokat.

Totyogó korában már érdemes különböző geometriai mintákkal próbálkozni, majd bölcsis, később ovis időszakában, ahogy egyre jobban kialakul a kis jelleme, megfigyelhetők már az érdeklődési körének részletei.

A hazai falmatricagyártó cég

A StickMe Collection egy magyar családi vállalkozás, akik saját műhelyben, maguk készítik el a különböző elképzeléseket a falmatricák tekintetében. Hónapról hónapra bővül a kínálatuk újabb elképesztő mintákkal, így időről időre érdemes visszatérni hozzájuk.

A falmatricák német, prémium minőséget képviselnek és 24 színben elérhetőek. Ha az adott falmatricaszett több különböző forma gyűjteménye, akkor arra is van lehetőség, hogy több különböző színből válogassátok össze a saját szetteteket! Nézzétek meg a honlapon található színváltozatokat, és ha ettől eltérő, egyedi elképzelés van, akkor is bátran keressétek a cég munkatársait!

Fiús állatmatricák széles választéka

Az ovis korszak az az időszak, amikor kezd lassan kibontakozni, melyek a gyermek érdeklődési területei. A StickMe Collection darabjaiban sok olyan szett található, amelyek unisex jellegűek, tehát lányoknak, fiúknak egyaránt kiválóak. Ilyenek pl. a különböző állatos falmatricák, de a letisztult geometriai, egyszerűbb formákat is szeretik a lányok is, fiúk is, pl. esőcsepp vagy felhő alakzatok.

A Dinós falmatrica már lehet, hogy megosztó, de a kifejezetten fiúk számára készített falmatricák az Építőmasinák, egy- vagy többszínű kivitelezésben. Nagyon kedvelt az Őszi erdei falmatrica, valamint a Papírrepülők. A fiúk kedvence még a Kisautók és a Tipi, ez utóbbi az indiánok vadnyugati világát idézi.

Izgalmas választás lehet még a Nyári szünet vagy a Hegyitúra falmatrica is ezekben a hónapokban, de érdemes mindenképpen a StickMe Collection oldalán a teljes listát végignézni!

Egyedi szövegezés

Ha a weboldalon található választék inspiráló hatású volt rád nézve, és azoktól eltérő matricát szeretnél, bátran vedd fel a kapcsolatot a cég munkatársaival! De nemcsak a falmatrica mintája lehet eltérő. Ha szeretnél a gyermeked számára valamilyen egyedi szövegezést vagy a saját nevét is beilleszteni, erre is van lehetőség!

A megrendelés menete is végtelenül egyszerű. A kiválasztott matricát a neked tetsző színvilággal behúzod a kosárba. Ha bármilyen plusz szöveget szeretnél a matricához hozzátenni, azt a neves falmatricák esetén a Megjegyzés rovatba írd bele! Ha más típusú falmatricához szeretnél egyedi nevet/szöveget kérni, vagy további kérdéseid merültek fel, írd meg nyugodtan a StickMe Collection csapatának! Jó böngészést!