Néhány apró dekorációs elemmel könnyen nyári hangulat csempészhető az otthon kényelmébe. Legyen szó a nappaliról vagy éppen a teraszról, a nyári dekoráció egyaránt feldobja a kerti partikat és a hétköznapi pihenést is. Következzen néhány kiváló ötlet! (X)

Kopogtató, kerámiadísz, dekorháló, fadekoráció, szélcsengő, lábtörlő és gyertyatartó. Ezek mind-mind kiváló kiegészítői lehetnek a nyári dekorációnak beltérben és a teraszon egyaránt. Mutatjuk a dekorációs ötleteket!

Tengerparti hangulat otthon, néhány egyszerű dekorációs kellékkel

Néhány egyszerű dekorációs kellék segítségével egyszerűen varázsolható tengerparti hangulat a nappaliba vagy éppen a teraszra. Ezekre pillantva mindig az utazások hangulata idézhető fel.

A tengerparti hangulatot idéző dekorációhoz érdemes beszerezni egy világítótornyos képkeretet vagy egy világítótornyot ábrázoló kerámiát. Továbbá egy hajót ábrázoló gyertyatartót, egy dekor halászhálót, mely akár a falra is felhelyezhető és bármilyen strandhoz kötődő dekorációt. Ezek mind-mind az utazás élményét idézik fel.

A nyári dekorációs elemek garantáltan feldobják a hangulatot

Színes mécsestartókkal is érdemes feldobni a dekorációt. Kaphatóak többek között körteházikót, gombaházat, locsolókannát és eperházikót ábrázoló mécsestartók is. Ezek nemcsak nyári hangulatot teremtenek, hanem a mesék világát is idézik. Ezáltal a gyerekeket is lenyűgözik. Továbbá a nyári hónapokban a téli lábtörlőt is érdemes lecserélni a bejárati ajtó, valamint a teraszajtó előtt egyaránt. Célszerű a legmelegebb hónapokra olyan változatot választani, melynek mintája illik a nyári hangulathoz.

A DekorPlaza.hu-nál kapható nyári dekorációs elemek garantáltan feldobják a beltéri és a kültéri hangulatot egyaránt. A széles kínálatban világítótornyot, strandszéket, hajót, mentőövet, sirályt, kagylót, napozószéket és hajókormányt ábrázoló dísz egyaránt található. Mindemellett nyári színekben pompázó, fából készült kopogtatók is szélesítik a kínálatot.

Érdemes minél többet kint lenni a szabadban

A dekorációs elemek beszerzése mellett a teraszon érdemes gondoskodni a megfelelő kényelmet nyújtó bútorokról és az ideális fényviszonyokat garantáló lámpákról. Mindemellett a káros napsugarakra is érdemes gondolni, szóval mindenképpen célszerű beszerezni egy strapabíró árnyékolót.

A megfelelő dekoráció, illetve a bútorok, a lámpák és az árnyékoló beszerzésével a terasz is ideális helyszíne lehet a nyári pihenésnek. Néhány lampion és fáklya még hangulatosabbá teheti a teraszt. Feldobható a nyári díszekkel a reggeli kávézás és az esti beszélgetések helyszíne.