Gyerekként a bicikli mellett a roller volt a nagy kedvencünk, ezzel róttuk az akkor még kilométereknek gondolt utcahosszokat, manapság felnőttként pedig ismét visszatérünk hozzá. No nem a lábbal hajtott verzióhoz, hanem a népszerű elektromos roller a legújabb társunk. (X)

Miért olyan népszerű manapság az elektromos roller?

Az elektromos roller kapcsán számtalan érv és ellenérv sorakoztatható fel az elmúlt évek tapasztalatai alapján. Sokan szeretik és használják, de vannak, akik egyenesen balesetveszélyesnek tartják. Mégis, néhány évvel ezelőtti megjelenése óta felfelé ível népszerűsége és elterjedése. 

Hogy miért olyan népszerű manapság, arra előnyei vitathatatlanul választ adnak. Használata elsősorban forgalmas nagyvárosokra koncentrálódik, ezért gazdaságosabb rövidebb távok megtételére, mint az autó, nagyobb a komfortérzet vele, mint a tömegközlekedési eszközökön.

Létezik összecsukható változatban, tehát a közlekedési formák is kombinálhatóak, illetve bevihető bárhova, és tölthető akár a munkahelyen is. Minimalizáljuk vele az ökológiai lábnyomot, sőt egy új alternatívát kínál a városunk megismerésére.

A legnépszerűbb elektromos roller és a mobilalkalmazás

Hazánkban is egyre több helyen találkozunk elektromos rollert használókkal, nem számít ma már egyáltalán luxusterméknek. Éppen ezért nem egy gyártó dobja piacra rendszeresen újabb és fejlettebb darabjait. 

Az egyik legnépszerűbb és ár-érték arányban kiváló elektromosroller-kínálatot a Xiaomishop.hu biztosítja. A gyártó folyamatosan szem előtt tartja termékeinél, hogy azok vezérelhetőek és monitorozásra alkalmasak legyenek egy kapcsolódó mobilalkalmazással, melyet esetükben a Mi Home applikáció biztosít.

Az applikációt okostelefonra letöltve el tudjuk végezni a szükséges beállításokat, illetve használatával nyomon tudjuk követni az elektromos roller töltöttségi állapotát. Egyéb funkciói segítségével mérhetjük, hogy mi volt a megtett maximális távolság vele, vagy hogy mekkora maximális sebességet értünk el útközben. 

Amit tegyél meg feltétlenül az első használat előtt!

Miután kiválasztottuk a számunkra legmegfelelőbb elektromos rollert, egy-két dolgot feltétlenül tegyünk meg az első használat előtt. 

A kábelek gondos elhelyezése után szereljük össze a kormányt! Ellenőrizzük a kerekeket, mivel általában kevés bennük a nyomás, így nem szabad használatba venni! Ezt követően jöhet az elektromos roller párosítása a mobilalkalmazáshoz.

A különböző hozzáférési jogosultságok megadása, az elektromos roller típusának kiválasztása szükséges az alkalmazás működéséhez. Bluetooth segítségével, ha megtalálta a két eszköz egymást, bekapcsolhatjuk telefonunkról a rollert. Innentől kezdve a beállításokban értelemszerűen megadhatjuk a saját preferenciáinkat a használathoz. 

Fontos, hogy párosított fiókkal használjuk az elektromos rollert!