Napjaink egyik leggyakoribb vásárlási célterülete az okostelefonjainkkal van kapcsolatban. Ezen belül is a telefon után az üvegfólia és a telefontokok állnak leginkább a figyelem középpontjában, hiszen nemcsak esztétikus egy telefontok, egyéniségünket is kifejezhetjük vele, de a telefon védelmét is hatékonyan biztosítja. (X)

Amikor eldöntjük, hogy telefontokot szeretnénk vásárolni, elsőre nagyon könnyűnek tűnik. Bemegyek egy boltba, vagy kinézem a webáruházban és megvásárolom. De a dolog korántsem ilyen egyszerű, hiszen rendkívül széles már mindenhol a választék. Segítségül az alábbiakban felsorolunk néhány tudnivalót, amit érdemes átgondolni mobiltok vásárlása előtt!

Igényesség és praktikum ötvözete

Sokunknak a legfontosabb, és elsőre ez jön elő szempontként, hogy ízlésünknek megfelelő kinézetű, minőségi, számunkra csodálatos telefontokot válasszunk. Természetesen ez tényleg fontos ismérv, viszont a praktikum ugyanolyan fontos kell, hogy legyen, amikor telefontokot is vásárolunk.

Át kell gondolni, hogy milyen körülmények között használjuk a mobilunkat. Ha gyakran sportolsz vagy fizikai, kültéri munkát végzel, erős védelem kell a telefonodnak. A HelloCase webáruház Limited Black Edition termékei extra védelmet képviselnek mobilod számára.

A HelloCase webáruház Apple kiegészítőket forgalmaz, kiváló minőségben. Nézz szét termékei között, és válogass az Apple szíjak, telefontokok és üvegfóliák között, biztosan találsz az egyéniségedhez közel állót! Ráadásul most akciós áron juthatsz hozzá a termékekhez!

Hölgyeknek szánt válogatás

Kifejezetten hölgyek számára készült a HelloCase Ladies Edition sorozata, mely a rózsaszínt kedvelőknek külön örömmel fog szolgálni. A széles választékban szinte mindenhol jelen van a rózsaszín, de több iPhone mobiltok esetében a kék, arany, szürke is dominál. Biztos nehéz lesz a választás azok számára, akiknek ez a színviláguk. Élénk, néhol hivalkodó, csillogó mobiltokok ezek.

Nemcsak hölgyeknek kínálja a webáruház a Coloured Edition színverzióit. Ebben a termékkategóriában a világos pirostól a feketéig mindenféle színkombináció megtalálható, de sokkal kifinomultabb árnyalatokban, mint az előbb említett Ladies Edition tokoknál. Mindegyik Coloured Edition tokról elmondható, hogy kiváló ütésállóságot biztosítanak, és mint minden HelloCase termék, kiváló minőséget képviselnek.

Telefontok mellé válassz egy üvegfóliát!

Aki egy Apple iPhone telefontokot vásárol, kedvezményesen jut hozzá az üvegfóliához. De nemcsak ezért kell üvegfóliát is beszerezni. Ahogy egy mobiltok, úgy egy megfelelő üvegfólia is nagymértékben hozzájárul telefonunk védelméhez.

Az üvegfóliák egyrészt megvédenek a kisebb karcolások és szennyeződések ellen, de ami a legfontosabb, hogy általuk elkerülhetők a kijelző nagyobb mértékű, mindennapos balesetei, mint pl. egy lakáskulcs telefonhoz való hozzácsapódásából eredő kijelzőtörés.

A HelloCase 3D-s üvegfóliája, speciális dupla edzett üvegből készül, ráadásul mivel csak szemben nézhető, elrejthetjük a bámészkodó szemek elől a telefon képernyőjének tartalmát.