Tudtad, hogy a napelemes technológia egyik úttörője, a Huawei inverterei egyedülálló megoldást nyújtanak a piacon? A Huawei napelemes rendszerek agya, az inverter nemcsak a hatékony vezérlést biztosítja és az energia átalakítását felügyeli. Emellett lehetőséget nyújt az energiahatékonyság és a megfelelő energiatárolás növelésére is. (X)

Miért hatékonyak a Huawei inverterek?

Ezek a berendezések nemcsak okosak, hanem hibrid módban is üzemelnek. Ez azt jelenti, hogy a megtermelt elektromos energia tárolásában is szerepet vállal. Ennek köszönhetően az áramkimaradás esetén biztonságban tudhatod az otthonodat. A Huawei M1 Hibrid inverterek rekord idő alatt lekapcsolják a rendszert, megvédve ezzel az elektromágneses lökéshullám káros hatásaitól. A Tüv felmérései szerint ezeknek az eszközöknek kevesebb mint 0,5% a meghibásodási aránya.

A tervezés során a Huawei fejlesztői arra törekedtek, hogy minden kopó és idővel meghibásodó alkatrészt kiküszöböljenek a Huawei hibrid invertereiből. Ennek köszönhetően a 20 év garancia nem álom, hanem kőkemény valóság. Erről tanúskodik a nagyszámú, eddig már üzembe helyezett Huawei inverter is.

Ezek a berendezések számos háztartás energiaellátását biztosítják. A rendelkezésre állás aránya a tesztek és a tapasztalat alapján is közelít a 100%-hoz (egész pontosan: 99,996%). Tudj meg többet a napelem működéséről a Solar Zone weboldalán.

Mennyire hatékony a Huawei M1 Hibrid inverter?

Akár 30%-kal több energiát is termelhet a rendszered, ha ezeket a hibrid eszközöket alkalmazod. A Huawei napelemes rendszerhez csatlakoztatható egy különleges optimalizálóeszköz is.

A SUN2000-450W-P optimizáló egy mesterséges intelligenciával vezérelt eszköz, ami csökkenti a működési költségeket.

Ezzel emeli a termelés mennyiségét, és lerövidíti ezáltal a megtérülési időt. Magyarán az optimalizálóval több pénzt tudsz megspórolni minden hónapban. Erre az eszközre 25 év garanciát biztosít a gyártó. Számíthatsz a pontos ívhiba-azonosításra, amivel minimalizálható a termeléskimaradás. A szupergyors ívzárlat-védelemnek köszönhetően nemcsak a pénztárcád, de a napelemes rendszer is teljes biztonságban van.

Szakember tervez, szakember végez

A Huawei napelemes rendszerek esetében is azt ajánljuk, hogy minden esetben szakember segítségét kérd a tervezés pillanatától egészen az üzembe helyezésig. Az engedélyeztetésről nem is beszélve. Akár hónapokat is spórolhat neked egy hozzáértő szolgáltató, mint például a Solarzone profi csapata, aki tudja, hol, mikor kell sorba állni egy-egy papírért.

Miért okos a Huawei M1 Hibrid inverter?

A mesterséges intelligenciával támogatott rendszerek alapkövetelménye a könnyű felhasználhatóság. Ezért jött létre a FusionSolar applikáció is. Ennek segítségével nyomon követheted a rendszer működését, és akár az appon belül is módosíthatod a paramétereket az igényeid szerint.