Az porcelánporok annak ellenére tartják magukat kitartóan a műköröm-alapanyagok piacán, hogy néhány éve a zselék gyakorlatilag berobbantak a műkörmök világába. A klasszikus, jól bevált porcelán, és a belőle készült szépséges körmök mégis sokak kedvencei maradtak. (X)

Klasszikus porcelán vagy modern zselé?

Az, hogy melyikkel dolgozunk szívesebben, igazán egyéni megítélés kérdése. A zselével is, a porcelánnal is nagyon szép körmök készíthetőek, ha jól tudunk bánni az anyaggal.

A díszítésként használt anyagok milyensége sem zárja ki a porcelán használatát, hiszen mindennel kompatibilis, az állagától teljesen függetlenül. Így aztán ez biztosan nem lehet döntési szempont.

Utálod a lámpázást? Porcelánnal elkerülheted!

Leginkább azt szokták felhozni érvként a porcelán ellen, hogy a hozzá szükséges úgynevezett liquid anyagoknak igen jellegzetes, mondhatni kellemetlen szaga van, azonban cserébe a porcelánból készült műköröm levegőn köt, ezért ha ezt választod, elkerülheted a lámpázást.

Így azok számára, akik kifejezetten rosszul viselik a műkörmök építéséhez használható lámpát, tökéletes választás, hiszen örökre búcsút mondhatnak az égető érzésnek.

Kezdőknek is javasolt?

Ugyan a kezdők számára némi előnyt jelenthet a zselénél az, hogy nyugodtan dolgozhatnak, hisz az építőzselé nem fog megszilárdulni a levegőn, de azért a porcelánnal való munka megtanulása sem lehetetlen folyamat. Kezdők is nyugodtan megpróbálkozhatnak vele.

Mi mindent tudnak a porcelánporból készült műkörmök?

A minőségi Silcare – Műköröm Webáruház porcelánporokkal csodálatos, természetes kinézetű, ugyanakkor nagyon tartós műkörmeid lehetnek. A porcelánból készült műkörmök ráadásul ellenállnak a behatásoknak, ezért ha neked rendszeresen idő előtt lepotyognak a műkörmeid, akkor mindenféleképpen tégy egy próbát a porcelánporokkal!

A porcelánpor nem elavult, hanem klasszikus műkörömépítő alapanyag, amely mellől nem érdemes elpártolnia azoknak, akik tökéletesen elégedettek vele. Ha valakinek bevált egy technika, anyag vagy módszer, kár azt leváltani. A klasszikus szó itt maximum azt jelenti, hogy előbb volt ismert a műkörmösök és a műkörmök szerelmesei körében, de semmiképpen sem azt, hogy már lejárt kategória volna.

Hiszen számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amely miatt akár szerethetőbb is lehet, mint az építőzselé. Ráadásul a Silcare – Műköröm Webáruház termékei egyedülállóan kíméletes megoldásokat alkalmaznak, ezért a leggyakoribb érzékenységeket vagy allergiás reakciókat is elkerülheted velük.

Így aztán, ha ezt a márkát választhatod, egyszerre teszed le a voksod a legmagasabb minőség, valamint a leggyengédebb műkörömépítő anyagok mellett.

Miért legyenek műkörmeid?

Ma már az ápoltság alapvető elvárás, de nem biztos, hogy ez kizárólag kívülről nehezedik ránk, hiszen gyakran inkább belső késztetéseinknek engedve lépjük meg a szépítő változásokat. Az ápoltsághoz fontos, hogy a kezeink is szépek legyenek és ápolt, esztétikus körmök díszítsék őket. A porcelán műkörmökkel teljesen természetes hatást érhetsz el.