Sokan vágynak olyan kényelmes téli cipőre, amely nemcsak komfortos, hanem meleg és tartós is egyben. A magasabb szárú sneakerek remek megoldást nyújthatnak a fagyos időszakra. Amikor tehát nincs nagy hó, mégis hideg van, nyugodtan fel lehet venni egy márkás sportcipőt. Lássuk, hogy milyen lehetőségeink vannak! (X)

Téli sneakerek mindenki számára

A városi tél általában latyakos és hideg, így sokszor nehezen találni olyan cipőt, amely megvédi a lábunkat ezektől az időjárási körülményektől. Jó megoldást jelenthetnek azonban a magas szárú sneakerek. Ezek kiválóak lehetnek olyankor, amikor nincs túl nagy hó, a lábszárnak pedig védelemre van szüksége. A bőr felsőrésszel rendelkező modellek nem áznak be, ráadásul amellett, hogy tartósak, könnyen is tisztíthatóak. 

Ilyenek például a True to Sole Air Jordan 1 darabjai, amelyek már 1984 óta rendkívül népszerű sportcipőnek számítanak. A hagyományos kivitelek többféle színben és változatos anyaghasználattal készülnek. Ez lehetővé teszi a viselőjük számára, hogy mindig egyediek és igényesek lehessenek. Nem véletlen számít ikonikus darabnak, hiszen ezt a változatot szívesen hordják a fiatal sneakerheadek, akik tudják, hogy mi számít igazán divatosnak és stílusosnak. 

Az Air Jordan 1 palettája

A közelmúlt talán az egyik legsikeresebb színállása a Light Smoke Grey, amely 2020 és 2021 nagy kedvence volt. A letisztult árnyalatokban piacra dobott sportcipővel bármikor elegáns összhatást érhetünk el. Nem véletlenül emlékeztethet bennünket a Dior x Jordan high-end kollaborációra. A közepes szárral ellátott Mid AJ1-est nemcsak a férfiak, hanem a lányok is szívesen hordják a mindennapok során. Remekül passzol mind a sportos, mind pedig az utcai stílusú viselethez egyaránt. 

Ott van továbbá a Hemp/Gum Yellow/White kiadás is, amely 2021 őszének egyik nagysikerű darabja. A normál méretezéssel ellátott típus szintén magasabb szárral rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy még a téli időszakban is hordható legyen. Ne feledkezzünk meg az egyik legújabb Air Jordanről sem, amely idén novemberben látott napvilágot. A Linen/White kombináció rendkívül egyedi, világos színe ellenére sem nehéz tisztítani. 

Az utolsó említés pedig legyen a tavaszi kollekció White/Unversity Blue-Black modellje, amely egy igazi klasszikus színállásnak számít. A sneaker alapja a kék, de több fehér és fekete részlet is található benne. 

Sneakerek vásárlása online

A True to Sole webáruházában kapható típusok szinte mindegyike kapható online, ami megkönnyíti a cipők és a kiegészítők vásárlását. Amennyiben mégis szeretnénk azokat teljes valójukban látni, a budapesti üzletbe ellátogatva ezt is megtehetjük. A hatalmas választékot azonban online is átnézheted, a rendelt terméket pedig méretprobléma esetén igyekeznek a lehető leggyorsabban kicserélni. A vásárlás ráadásul megejthető nemcsak Magyarországról, de akár Romániából és más európai országból is. Számukra tehát nincs lehetetlen, ami az Air Jordan 1-es sneakereket illeti.