Ki mondja, hogy a konyhának egysíkúnak és unalmasnak kell lennie? Éppen ellenkezőleg! Ez az egyik legfontosabb közösségi helyiség, és csupa szép, együtt töltött emlék kötődik hozzá. Adunk néhány ötletet, miért érdemes élénk színeket választani! (X)

A színek varázslatos ereje

Bármilyen helyiség renoválása mellett is döntünk, a feladat ugyanaz minden esetben: feldobni az otthont! Ha már jó ideje élünk egy lakásban vagy házban, és viszonylag ritkán változtatunk a berendezésen, dekoráción, elfoghat minket a tettvágy, hogy felújítsunk.

Ha pedig technikai igények merülnek fel, hogy praktikusabb, kényelmesebb helyiséggé alakítsuk meglévő otthonunkat, szintén törekszünk az összhatás változtatásra is. Legyen szó falfestésről, új függönyök beszerzéséről vagy egy komplett konyhabútor cseréről, akár a végletekig is elmehetünk!

Az élénk színek remekül feldobják a legsivárabb, legegyszerűbb szobát is. Ha esetleg a falak színein nem változtatnánk, de úgy érezzük, valami melegséget belecsempésznénk, válasszunk élénk, mintás konyhabútort!

Egyedi és megismételhetetlen

A konyha ötleteken való agyalás egyik legfontos pontja a bútorelemek kiválasztása. Számos szempont segíthet a döntésben, a praktikumtól elkezdve az esztétikáig és a személyes igényekig.

Azonban a konyha esetében sem hagyatkozhatunk csak egyik vagy másik szempontra, hiszen ez egy szentimentális teret jelent minden család számára. A közös főzés, sütés, étkezőasztalon történő házi feladat írás mind-mind csodás emlékek. Éppen ezért fontos, hogy az otthon melege a konyhában is megmutatkozzon!

Ha a kiindulási alap egy fehér fal, kiváló döntés lehet egy élénk narancssárga konyhabútor. Az igazi ínyencek akár mintás szekrényajtókat is választhatnak! Így a helyiségbe belépve nem egy unalmas, tárolásra alkalmas bútorsort, hanem egy valódi műalkotást láthatunk!

Egy ilyen egyedi konyhabútor garantáltan közimádat tárgya lesz a barátok és ismerősök körében. Akár még a gyerekek is meghívhatják osztálytársaikat, hogy együtt készítsenek valami izgalmasat és finomat ebben a remek hangulatú szobában. Nem is beszélve a felnőtt borkóstolásokról, és nagy baráti vacsorákról.

Örökké jó hangulat

Egy vidám hangulatú helyiség azonnal jó hangulatba hoz bárkit, márpedig az emberek nagy része a konyhában indítja a reggelét. Amíg fő a kávé, és sül a reggeli rántotta, élénk, meleg színek vesznek minket körül, még a leghidegebb és leghavasabb napokon is. Ez valódi energiatöltetet adhat a család minden tagja számára.

Éppen ezért az élénk berendezés jó hatással lehet az általános otthoni hangulatra is amellett, hogy valójában egy tárolásra alkalmas eszköz.

Tekintsd meg a KonyhaMax.hu honlapján elérhető élénk színú és egyedi mintájú konyhabútorokat! Állítsd össze álmaid konyháját, és induljon minden napod csodásan a remek hangulatú helyiségben!