A tavaszi és nyári szezon közeledtével mindenki elkezdi szövögetni a terveit: öt kiló mínusz itt, egy kis lakásfelújítás ott, egy kis nyaralás, kerti bulik, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy már rövidebbek a nappalok, és újra beköszöntenek a hideg és borongós őszi, téli hónapok. No, de ne szaladjunk ennyire előre az időben, hiszen még csak a tervezés fázisában vagy te is, ugye? Feltűnik neked, hogy nem esett szó a lelki dolgokról? (X)

Pedig ha valamikor, hát most igazán nagy szüksége van mindenkinek arra, hogy lélekben is topon legyenek. Az elmúlt két év pandémiás időszaka, az átalakult élethelyzetek, a szomszédos országokban történő aggasztó folyamatok mind-mind az ellen dolgoznak, hogy tökéletes lelki békével éljünk a napjainkat. De vajon tehetünk-e bármit a negatív folyamatok ellen?

A cél az önfejlesztés

Szerencsére nincs kőbe vésve, hogy ugyanolyannak kell maradnunk, amilyenek most vagyunk. Gondolkodó, önvizsgálatot tartani képes lények vagyunk, így ha kellő időt fordítunk a lelkünkre és az elménkre, akkor boldog és teljes életet élhetünk függetlenül attól, hogy milyen külső események hatnak ránk.

Persze ezt sokszor könnyebb mondani, mint megtenni, hiszen számtalan esetben a megfelelő megküzdési technika hiányzik, de ez szerencsére az Alfakapos.hu stresszkezelő tanfolyamain való részvétellel könnyedén és gyorsan elsajátítható.

Tűzz ki célokat magad elé!

Sokszor észre sem vesszük, mennyire rosszal reagálunk, mennyire nem tudunk hatékonyan kommunikálni, mennyire nem tudunk a jelenben élni, vagy éppen mennyire nem tudunk mit kezdeni a ránk zúduló stresszel.

Persze élheted az életedet úgy is, hogy ezeket a szerencsétlen helyzeteket elfogadod, de dönthetsz úgy is, hogy kiválasztod, melyik tanfolyam jönne a legjobban neked az Alfakapos.hu kínálatából, és elkezded trenírozni magad, hogy jobb és boldogabb életed legyen, végre harmóniában önmagaddal.

  • Válaszd a stresszkezelési tréninget, ha nem tudsz megbirkózni az őrült tempóval!
  • Kezdd el a Tudatos jelenlét képzést, ha szeretnéd jobban átadni magad a pillanatnak, nem törődve a múlttal és a jövővel!
  • Sajátítsd el a konfliktuskezelési tréningen, hogyan kezeld ezeket a nehéz helyzeteket!
  • Tanulj meg relaxálni és meditálni a békésebb hétköznapokért!
  • Ismerd meg minél jobban önmagad az Önismereti tréning segítségével!

Temérdek tanfolyam fellelhető az Alfakapos.hu kínálatában, ami mind azért van, hogy az életedet jobbá tegye, és még csak választani sem kell, elvégezheted mindet sorban.

Tudatosság nélkül nincs boldog élet

Ha a fenti témákban gondokkal küzdesz, addig egészen biztosan nem lesz teljes az életed, amíg rendet nem teszel a lelkedben és az elmédben.

Már pár apró változtatás közelebb hozhatja azt az embert, akivé válni szeretnél: aki tudja élvezni az életet, aki megfelelően tud reagálni adott helyzetekben, aki kevésbé szorong, és aki tud gondoskodni a testi és lelki egészségéről, aminél nagyobb kincs aligha van a világon. Te melyik tanfolyammal kezded a nagy változtatást?