A Taylor Wessing nemzetközi ügyvédi iroda új stratégiai szövetséget kötött az ECIJA-val annak érdekében, hogy támogathassa azon számos ügyfelét, akiknek érdekeltségei és növekedési lehetőségei vannak Spanyolországban és Portugáliában, valamint a latin-amerikai piacokon.

Az ECIJA Spanyolország és Portugália egyik vezető ügyvédi irodája, amely a technológia, média és távközlési (TMT) szektorban szerzett kiemelkedő szakértelméről ismert, valamint a kontinentális Európa leginnovatívabb ügyvédi irodái közé tartozik.

A két ügyvédi iroda – amelyek mindketten kiváló hírnévvel rendelkeznek a jogi iparágban, és az elmúlt években folyamatos növekedést mutattak – együttműködése válasz a TMT- és élettudományi vállalatok folyamatos beruházásaira, innovációjára és terjeszkedésére világszerte. Ezek a vállalatok a Taylor Wessing és az ECIJA együttműködésének köszöngetően immár számos európai és azon kívüli országban profitálhatnak az ágazatra specializálódott támogatásból és a szakértők erős hálózatából.

A szövetségről Raimund Cancola, a Taylor Wessing közép- és kelet-európai ügyvezető partnere a következőket mondta: “Spanyolország és Portugália jelentős országok ügyfeleink és üzleti fejlődésük szempontjából. Jelenlétünk bővítése része annak a stratégiánknak, hogy egyrészt támogassuk ügyfeleinket az alapvető ágazatokban és területeken, másrészt pedig tanácsot tudjunk adni nekik, bárhová is fektetnek be.”

Az ECIJA elnöke, Hugo Écija elmondta: “Ez a szövetség megerősíti elkötelezettségünket, hogy nemzetközi cégként megszilárdítsuk pozíciónkat”. Alejandro Touriño, az ECIJA ügyvezető partnere így folytatta: “Hatalmas lehetőséget látunk abban, hogy közösen közelítjük meg a piacot, és a TMT területén világszerte vezető piaci szereplőt hozunk létre. A Taylor Wessingben olyan partnerre találtunk, akivel közös a stratégiánk, az értékeink és a vállalati kultúránk.”

A Taylor Wessing és az ECIJA új stratégiai szövetsége több mint 3000 szakembert és 500 partnert egyesítő hálózatot hoz létre a világ 33 joghatóságában működő 62 irodában.