Most, hogy végre beköszöntött a jó idő, minden vállalkozás programnaptárja betelik kültéri rendezvényekkel, hiszen az emberek a hosszú, hideg, bezártságban töltött téli napok után a szabadtéri programokat keresik. (X)

Ha a cégünk sokat jár ilyen jellegű rendezvényekre, akkor pontosan tisztában vagyunk a sátorbérlés kellemetlenségeivel. Mindig van valami meglepetés, sőt, sokszor akár rejtett hiba, nem beszélve arról, hogy egy nagyszerű hirdetési lehetőségről mondunk le a bérelt sátrakkal. Éppen ezért érdemes fontolóra venni a saját sátor vagy akár sátrak beszerzését, mai cikkünkkel ebben próbálunk segítséget nyújtani.

Egyszerű felállítás

A sátrak felállítása mindenki emlékében küzdelmes harcként él. Ezt azonban megcáfolja majd a Reklámeszköz.hu reklám- és rendezvénysátra, amely roppant gyorsan és egyszerűen felállítható. Pop-up rendszerének köszönhetően harmonikaszerűen nyitható és csukható, gyorsrögzítőinek hála könnyen szétnyitható és egy mozdulattal rögzíthető.

Fontos szempont az is, hogy masszív, vastagfalú alumínium profilból készült lábakkal rendelkezik, amelynek az alján található műanyag papucs két funkciót is betölt: megakadályozza, hogy föld kerüljön a szerkezetbe, valamint könnyen mozgathatóvá teszi a sátor egészét.

Kiváló hirdetési felület

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a reklámeszköz volta mellett sem, így a következő opciókkal tehetjük magunkat jobban láthatóvá:

  • A sátortető kérhető fehér, impregnált, tűzvédelemmel rendelkező változatban, de ugyanez az alapanyag rendelhető nyomtatással is. Sőt akár lehet kérni nyomtatással, de tűzvédelem nélkül is. 
  • A textil oldalfalakat sem hagyhatjuk ki a számításból, hiszen akár egy-, akár kétoldalasan, akár félfalas, akár teljes falas megoldással tudja hirdetni szolgáltatásait.

Mindenképpen érdemes élni a lehetőségekkel, hiszen ezzel fogunk tudni igazán kitűnni a tömegből.

Ötletes extrák is választhatóak!

További kiegészítőkkel gondoskodhatunk arról, hogy még látványosabb legyen a megjelenésünk, így akár több sátrat is egymás mellé állíthatunk, illetve ezeket sátorösszekötővel össze is tudjuk kapcsolni.

Fontos még a strandzászlótartó is, amelyet a sátorra rögzítve még messzebbről láthatóvá válunk. Közben pedig az 5 kg-os acéltalp, a homokzsák és a sátorcövek is a stabilitást hivatott szolgálni. Az pedigy, hogy gurulós táskában könnyen szállítható, már csak hab a tortán.

Minden pótolható!

A különböző rendezvényekre való ki-, illetve bepakolás valóban megterhelő tud lenni, sokszor annyira fáradtak vagyunk mi magunk, vagy akár a kollégák is, hogy akaratlanul is kimarad valami, és adott esetben végleg el is vész.

Szerencsére a Reklámeszköz.hu-nál erre is gondoltak, így a reklám- és rendezvénysátraik minden része vagy kiegészítője pótolható, utánrendelhető. Így biztosak lehetünk abban, hogy valóban tartósan tudjuk használni saját sátrunkat, és ezek után egy csepp kétely sem maradhat bennünk, hogy igencsak megérte saját sátorba invesztálni.