Farkas Zsoltot nevezte ki a vitarendezési csoport új partnerévé az Oppenheim Ügyvédi Iroda.

Farkas Zsolt az egyetem elvégzése után, 2006-ban csatlakozott az irodához, junior associate (ügyvédjelölt) munkakörbe, majd folyamatosan előrelépve az utóbbi években már senior counsel pozícióban folytatta karrierjét.

Zsolt specializációja elsősorban a nemzetközi elemet tartalmazó peres ügyekre terjed ki, de praxisa magában foglalja valamennyi típusú peres eljárást, ideértve a választottbírósági eljárásokat is. Elsősorban a kártérítési jogi és ingatlanokat érintő vitákban jár el a bíróságok előtt. Ügyfelei a legkülönbözőbb szektorokból kerülnek ki, megtalálhatók közöttük piacvezető építőipari vállalatok, a szolgáltatási szektor képviselői, de ugyanígy befektetők és pénzügyi szolgáltatók is. Ügyfelei számára Zsolt a jelentősebb tranzakciókból vagy beruházásokból eredő jogvitákkal, szerződéses vagy szerződésen kívüli felelősségi ügyekkel kapcsolatban ad tanácsot és lát el peres képviseletet.

„Zsolt kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a peres eljárások területén, elkötelezettsége az iroda és munkája iránt pedig példamutató. Partneri kinevezése egy 17 éves út újabb állomása és büszke vagyok rá, hogy végigkísérhettem karrierjét az Oppenheimnél” – mondta Éless Tamás, az Oppenheim vitarendezési csoportjának vezetője.

„Büszkeséggel tölt el, hogy ugyanott, ahol több mint másfél évtizede kezdő jogászként elkezdtem, immár partnerként folytathatom” – emelte ki Farkas Zsolt partneri kinevezése kapcsán.

„Zsolt partneri kinevezése is illeszkedik abba a folyamatba, amelynek lényegi eleme a következő generáció számára egyre nagyobb szerep biztosítása az iroda életében, továbbá eklatáns példája a tehetségek támogatása iránti elkötelezettségünknek” – mondta Szatmáry István irodavezető partner.