Míg harminc, negyven vagy ötven évvel ezelőtt csak pár változat közül válogathatott az, aki tapétát szeretett volna választani, addig ma már számtalan verzió elérhető, csak győzzünk dönteni! (X)

A legtöbben azt gondolják, hogy csak olyan tapéta választható, amellyel már semmi teendő sincsen, csak fel kell ragasztani. Aztán vannak azok, akik a klasszikus fűrészporos tapétákra még jól emlékeznek, amelyek a 2000-es évek elején szinte minden otthonban felbukkantak. És persze léteznek már azok az emberek, akik jól tudják, hogy akad egy másik opció is, ami nem más, mint a Wallmaxx Tapéta Webáruház festhető tapétái, amelyek egészen új dimenziót nyitnak a tapétázás terén!

Miért más a festhető tapéta?

Talán mindenki számára ismerős a dilemma, amin akkor esünk át, amikor ki kell választani a tapétát. Ott ugyanis el kell határozni, hogy milyen mintájú, struktúrájú és színű terméket teszünk a kosarunkba. Nem is olyan egyszerű a döntés, hiszen bármilyen széles is a kínálat, bizony előfordul, hogy kompromisszumot kell kötni. Mert vagy a minta nem tetszik, vagy a színárnyalattal van gondunk, esetleg más textúrát, más felületet képzeltünk el az adott színhez vagy mintához.

Ilyenkor jön a tipikus helyzet, hogy melyik ujjunkba harapjunk: vagy az egyikről mondunk le vagy a másikról.

Vagy talán mégsem, hiszen a fent említett webáruház festhető tapétái éppen a fenti anomáliát hivatottak feloldozni.

Ugyanis a festhető tapéták lesznek azok, amelyek megoldják a kérdéskört: csak a textúrát kell kiválasztani, és máris szabadon garázdálkodhatunk a színeket illetően. A végtelen lehetőségek szabadsága üdítően hat a kreativitásra, így mindenképpen érdemes megnézni ezeknek a speciális tapétáknak a kínálatát.

Talán jobb is?

Nagyon nehéz ilyen kérdésekre választ adni, hiszen nincsen egyetlen egyetemleges válasz, mivel ahány ember, ahány otthon, annyiféle megoldás elfogadható.

Vannak, akik nem szeretnének további teendőket, bőven elégséges az, hogy a megfelelő tapéta felkerüljön a falra. Akad viszont a másik véglet, aki olyan textúrát és színt próbál összehozni, amely kész termékként nem kapható még a Wallmaxx Tapéta Webáruház kínálatában sem. Ilyenkor jöhet jól a festhető vlies tapéták kínálata.

Itt ugyanis mindenféle minta és textúra megjelenik, így már csak abban kell dűlőre jutni, hogy milyen felületetet tudunk elképzelni az egyes helyiségekben.

Szabad a vásár!

Gipsz, tégla, retró, csík, textilhatású, barokkos vagy éppen levélmintájú? A lehetőség tárháza csaknem végtelen, és ha hozzávesszük azt, hogy még a színekkel is tovább bolondíthatjuk a kompozíciót, az még izgalmasabban hangzik!

Akár egy színben, akár több színben gondolkodunk, a lényeg, hogy mindent mi magunk határozhatunk meg, és semmilyen igényünkről nem kell lemondanunk!