Megérkezett a nyár, a ruhatárból pedig nem hiányozhatnak az olyan alapdarabok, mint a papucs vagy a női lapos talpú szandál. Amellett, hogy ezek rendkívül kényelmesek, megfelelő lazaságot és könnyedséget nyújtanak még a forró napokon is. Ebben az évben bőven akad olyan modell, amely klasszikusnak számít, de találhatunk platformos változatokat és vietnámi papucsokat egyaránt. Itt az ideje tehát megismerkedni velük, hogy megtalálhassuk a számunkra tökéletes nyári lábbelit. (X)

Az alábbiakban eláruljuk, hogy melyek azok a szandálok, amelyek nem hiányozhatnak a gardróbból.

Női szandálok a mindennapokra

Azok, akik követik a divatot, igyekeznek mindig mással viselni az adott lábbelit. Mindegy, hogy elegáns szettről, esetleg alkalmi megjelenésről van szó, nem feledkezhetünk meg a trendekről sem. Amikor az irodába vagy nyaralásra választunk lábbelit, akkor mindenképpen gondolnunk kell a kényelemre és a stílusra. A Borgo.hu női szandáljai között bőven akad kissé vastagabb talpú, bőrből készült, de még egyszerűbb darab is. A Valentino és a Prada kollekciójából bátran válogathatunk, ha irodában dolgozunk, de azért valljuk be, ezt nem mindenki engedheti meg magának.

Ilyenkor jönnek képbe a Tamaris nyári cipői, amelyek elérhető árban kaphatóak, könnyen kombinálhatjuk őket szövetnadrággal, blézerrel vagy éppen fehér pólóval. Ez a trendi összeállítás bármely munkahelyen megállja a helyét. Mostanában a kék blézer, valamint a szürke oversize nadrág, illetve a fekete papucs kombináció is hatalmas divat, de irodába inkább a szandálokat válasszuk. Nagyon sokoldalúak, vihetjük őket nyaralásra, ezáltal mindig és mindenhol stílusosak maradhatunk, akár rövidnadrággal, akár ruhával viseljük őket.

Éktalpú és platformos

A bohémabb stílusú, laza éktalpú szandállal sosem lehet mellélőni. Aki szereti az egyedi darabokat, a fonott megoldásokat, azoknak biztosan tetszenek majd ezek a szandik. A különleges megjelenésű nyári cipők kiemelik a lábakat, hegyesebbé teszik a vádlit, így sokkal szebbnek mutat. Egy lengébb, térd alattig érő szoknyával igen nőies hatást érhetünk el.

A Borgo.hu nagyon szereti a különleges darabokat, így elhozták nekünk a platformos papucsokat és szandálokat. A Tommy Hilfiger és a Calvin Klein divatházak egyaránt előrukkoltak ilyen modellekkel. Bár kissé robusztusnak tűnhetnek, rendkívül kényelmesek, formásnak mutatják a lábat. Párosíthatjuk bikinivel, rövidnadrággal, de akár még egy vászon inggel is.

Vitenámi flip-flopok

Tavaly visszatértünk a 2000-es évek divatjához, így nem hiányozhatnak a méltán népszerű flip-flopok sem. Sok sztár előszeretettel visel ismét tangapapucsot, azonban egy kicsit megújult formában. A platformos vietnámi változatok és a klasszikus bőrből készült kivitelek állnak az első helyen. Ezeket kombinálhatjuk nőies ruhákkal, bikinivel, főleg, ha szeretjük a letisztult darabokat. A gumipántos habszivacsos változatokat pedig akár a strandon is viselhetjük.