Egyéves az új Polgári Perrendtartás - Lehetőségeket vagy akadályokat teremt az új törvény? - Szakértők válaszolnak | Budapest, 2019. március 20. szerda | Regisztráljon most!

Hírek

Jogászfilmek téli estékre - Nem csak jogászoknak!

Hol rejlik bennünk az igazság? Az elménkben? Vagy a szívünkben? Vajon mitől igazságos a jog? Hogyan hat a jog egy ember életére? - A tél jó alkalom az elgondolkodásra. Ehhez ajánlunk néhány inspiráló jogi témájuk filmet. Van közöttük komoly dráma, könnyed vígjáték és dokumentumfilm is, hogy mindenki kedve szerint választhasson. A lista persze messze nem teljes, a Jogi Fórum szubjektív válogatása.

A jegybank panasza - Decemberi Ab-mustra Önálló közigazgatási bíróság - Beszélgetés Hajnal Péterrel, a Magyar Közigazgatási Bírák Egyesületének elnökével Hivatal a csalás ellen - Amit az OLAF-ról tudni érdemes! Novemberi Ab-mustra – Többgyermekes nők diákhitele Ember a jog alatt - Az Indig-per - Egy híres ügy a magyar jogtörténetből Illegális börtöntelefon - Csalásra használják a börtönöket ellepő mobilokat A jog jövője - Hogyan hat a technológia a jövő jogalkotására és jogalkalmazására? - Konferencia, kisfilmmel
rss archívum