Önkielégítésen kapták a bírót

2004.06.25. index.hu

Vádat emeltek egy oklahomai bíró ellen, aki több tanú szerint az általa vezetett tárgyalásokon ez emelvény mögött többször kielégítette magát.

Az oklahomai bíró a vádak szerint rendszeresen használta péniszpumpáját a bírói pulpituson a tárgyalások alatt - derült ki az államügyész indítványából, amely a bíró leváltását szorgalmazta. Drew Edmondson államügyész az "Oklahoma állam alkotmányát gyalázatosan sértő magatartás" miatt emelt vádat az 57 éves Donald Thompson ellen.

Az államügyész tanúkat vonultatott fel, akik azt állították: Thompson rendszeresen használta a pumpát a tárgyalások és a bírói pulpitus alatt, ráadásul többször mutogatta a péniszét a bírósági jegyzőkönyvvezetőnek.

A 15 éve a bíró mellett dolgozó jegyzőkönyvvezető látta, amint a férfi a bírói székben ülve megborotválja péniszét egy eldobható borotvával.

Esküdtek és a perekben tanúként kihallgatott rendőrtisztek is tanúsították, hogy többször is hallották Thompson pumpájának "cuppogását", és látták, hogy a bíró elterül karosszékében, hogy kényelmesebben kezelhesse a segédeszközt. Állításuk szerint az eszköz úgy "szuszogott", mint egy vérnyomásmérő.

A bíró elismerte, hogy egy gyilkossági per idején ott tartotta a pumpát az emelvény alatt, de csak mint kedves születésnapi emléket.