A Relax díjcsomagok új, leegyszerűsített tarifarendszert jelentenek, amelyeket a kedvező percdíjaknak köszönhetően már eddig is a társaság több százezer előfizetője választott és az egész mobilpiacra hatással volt.

Az ügyfelek ezzel is jelezték, hogy megértették a hozzájuk eljuttatott üzenetet, amelyet a Relax csomagokkal a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként fogalmazott meg. A T‑Mobile Magyarország Rt. mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy előfizetői teljes tájékoztatást kapjanak minden általa bevezetett kedvezményről vagy újításról, hiszen ez saját érdeke is.

Természetesen definíciókon lehet vitatkozni, azonban a T‑Mobile szilárd meggyőződése, hogy az eddigi gyakorlatnak megfelelően most is mindent megtett előfizetői korrekt tájékoztatása érdekében a rendelkezésre álló információs csatornákon keresztül, egyes helyeken figyelemfelhívó, máshol pedig alapos tájékoztató jelleggel. Ennek megfelelően a Gazdasági Versenyhivatal döntésével a T‑Mobile nem ért egyet, a határozat ellen bírósági keresettel él majd.