Dr. Kölcsey-Rieden Roland, a Magyarországon európai közösségi jogászként működő német ügyvéd, dr. Buzády Csongor LL.M ügyvéd és dr. Udvari Jesszika ügyvéd új nemzetközi gazdasági ügyletekre specializálódott ügyvédi irodája, a BKRU – Buzády, Kölcsey-Rieden és Udvari Ügyvédi Iroda 2006. április 1-jén kezdte meg működését a Bartók Házban.

Dr. Kölcsey-Rieden Roland eddig neves német és angol-szász nemzetközi ügyvédi irodákban szerzett tapasztalatot. Az utóbbi 3 évben egy osztrák eredetű nemzetközi ügyvédi iroda magyarországi partnere volt.

Dr. Buzády Csongor, LL.M Berlin és dr. Udvari Jesszika szintén ismert és jóhírnevű nemzetközi ügyvédi irodákban kezdték meg pályafutásukat, az elmúlt 3 évben saját ügyvédi irodájukban -Udvari Ügyvédi Iroda, majd Udvari és Buzády Ügyvédi Iroda néven – működtek.

A három ügyvéd összefogása révén létrejött új ügyvédi iroda fő profilja nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező ügyfelek részére történő tanácsadás, elsősorban a gazdasági jog és a vállalkozások joga. Ezen belül az iroda kiemelt szakterületként kezeli az ingatlanjog és az ahhoz kapcsolódó jogterületek kérdéseit.