Június 24-én, szerdán, délelőtt 11 órakor internetes fogadóórát tart a családtámogatási rendszer változásairól Korózs Lajos. A szociális tárca államtitkára egy órán át élőben válaszol a gyessel, gyeddel, családi pótlékkal kapcsolatos kérdésekre.

A kormány szándékai szerint a 2010. május 1-je után születő gyerekeknél kétéves korig járna a gyes. A családtámogatási törvény módosításának részleteiről Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára on-line fogadóórát tart a kormányzati portálon június 24-én, délelőtt 11 órakor.

Az államtitkár várja az olvasók kérdéseit, észrevételeit a terhességi gyermekágyi segély és a gyermekgondozási díj változásaival, a jogosultságokkal, a gyes és gyed időtartamával, a családi pótlékkal, valamint a közép- és felsőfokú oktatási intézményekben tanulók előzetes biztosítási idejében történő változásokkal kapcsolatban.

Azok a felhasználók, akik rendelkeznek ügyfélkapu-regisztrációval, a kormányzati portál fórumában tehetik fel kérdéseiket. Azok az olvasók, akik még nem regisztráltak az Ügyfélkapun, az info@magyarorszag.hu e-mail címen kérdezhetik a szociális államtitkárt.