Domokos László (Állami Számvevőszék) lett a revizor egyesület elnöke

2010.12. 2. Jogi Fórum/ APEH

Tisztújítás a Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesületében.

Az elmúlt időszakban történt személyi változások nyomán szükségessé vált a pénzügyi és gazdasági ellenőrzés területén dolgozókat tömörítő szakmai civil szervezet vezető testületének megújítása.

A tizenöt éves múltra visszatekintő országos egyesület Budapesten tartott rendkívüli tisztújító küldött gyűlésén a szervezet elnökévé Domokos Lászlót az Álllami Számvevőszék elnökét, elnökhelyetteseivé Vida Ildikót, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal elnökét valamint Szász Károlyt, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökét választották. A főtitkári teendők ellátására Gaál Szabolcs Barna, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vezetője kapott bizalmat.

„Hasznos és értékes munkát végzett a pénzügyi gazdasági ellenőrzés területén dolgozók szakmai kapcsolatainak erősítésében, felkészültségének javításában az Egyesület” – fogalmazta meg sok éves tapasztalatát Kovács Árpád, aki leköszönt elnöki megbízatásáról. A Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete munkájában végzett eredményes tevékenységéért a jelenlévő küldöttek tiszteletbeli elnöknek választották az Egyesület, illetve az Állami Számvevőszék korábbi elnökét.

  • kapcsolódó anyagok
APEH
ÁSZ - ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK