Birtokvédelmi eljárás folyik a Mammutban

2011.09. 8. MTI

Birtokvédelmi eljárást kezdett a II. kerület a Mammut bevásárlóközpont egyik kávézójának ügyében csütörtökön. Az üzletház vezetése egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

A vendéglátó-ipari egység, a bérlő és az üzletház jogvitája miatt, zárva van. A Mammut biztonsági őrei nem engednek be senkit a kordonokkal körbezárt üzletbe; a vizet és az áramot lekapcsolták. A kávézó két munkatársa a mostoha körülmények ellenére már két hete nem hajlandó kijönni a helyiségből, mert így akarja "megóvni" a berendezést, az értékeket.

A II. kerületi önkormányzat sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy az ipari és kereskedelmi csoport szakemberei reggel óta a helyszínen vannak. Balaton Balázs közölte: mivel egyedi hatósági ügyről van szó, nem adhat bővebb tájékoztatást.

Menyhért Mészáros László, a Promenád kávézó bérlőinek sajtótanácsadója csütörtöki tájékoztatóján úgy vélekedett: a Mammut vezetősége túlment az emberiesség határán, mert nem engedi meg, hogy étel és italt adjanak be az embereknek. Az üzletház vezetése egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

  • kapcsolódó anyagok
KÖZIGAZGATÁS