Versenyjogi- és fogyasztóvédelmi fórum

2011.11.18. Jogi Fórum

A versenyjogi - és fogyasztóvédelmi konferenciáinkra egyidejűleg regisztráló résztvevőink számára a részvételi díjból 20% kedvezményt biztosítunk!

Versenyjogi Fórum:

Időpont: 2011. december 6., kedd

Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér, 1067 Budapest, Eötvös u.10.

Részletek, regisztráció→

A versenyjog témájával foglalkozó legutóbbi, 2009. évi rendezvényünk során felvetettük a kérdést: "lesz-e, lehetséges-e valaha közös európai szabályozás ezen a területen?" Jelen konferencia alkalmával választ keresünk fenti kérdés mellett a hazai szabályozás kapcsán felmerülő problémákra is.

Gyakorlatorientált rendezvényünkön előadóként üdvözölhetjük a Gazdasági Versenyhivatal munkatársait, de a versenyjogban jártas elméleti szakembereket is.

Fogyasztóvédelmi Fórum:

Időpont: 2011. december 7., szerda

Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér, 1067 Budapest, Eötvös u.10.

Részletek, regisztráció→

A Jogi Fórum decemberi rendezvénye egy mindannyiunkat érintő, az élet számos területét behálózó jogterülettel, a fogyasztóvédelem jogával foglalkozik. A fogyasztóvédelem felmerül mind a pénzügyi szolgáltatókkal, közüzemi szolgáltatókkal kötött hosszútávú szerződések kapcsán, de felmerül az alkalmi kisebb értékű vásárlások kapcsán is.

A szabályozás azonban nem minden esetben világos még a hosszú ideje e területtel foglalkozó jogászok számára sem.

Előadóink a fogyasztóvédelem különböző területeiről fáradnak el hozzánk, így a Gazdasági Versenyhivatal munkatársa, de gyakorlott fogyasztóvédelmi tanácsadó is segíti majd a terület alaposabb megismerését.

A fenti konferenciáinkra egyidejűleg regisztráló résztvevőink számára a részvételi díjból 20% kedvezményt biztosítunk!

  • kapcsolódó anyagok
FOGYASZTÓVÉDELEM
VERSENYJOG
GVH
FEOSZ
JOGI FÓRUM KONFERENCIÁK