Legal 500 – legmagasabb szintű elismerés a PRP Partners munkajogi partnerének  

2012.04.11. Jogi Fórum / PRK Partners / Fábry és Társai Ügyvédi Iroda

A tekintélyes jogi szakmai kiadvány, a Legal 500 legújabb  kiadványa közzétette 2012-es rangsorát.

A PRK Partners budapesti irodájának sikerült megszereznie a piacvezető szerepet munkajog területén. A kiadvány elismerően szól a munkajogi partner, Zempléni Kinga kiváló és magas színvonalú munkájáról. A Legal 500 rangsorolása kizárólag az ügyfelek által válaszokon és a versenytársak véleményén alapul, így a PRK munkajog területén kapott elismerése az ő véleményüket tükrözi.
A kiadvány ezen kívül ajánlja az iroda pénzügyi, TMT és M&A csoportjait.

Háttér-információ:

A PRK Partners az egyik vezető, teljes körű jogi szolgáltatásokat nyújtó ügyvédi iroda Közép-Európában és Magyarországon. Négy irodában, Prágában, Ostravában, Pozsonyban és Budapesten, összesen több mint száz ügyvéddel nyújt integrált jogi szolgáltatásokat multinacionális, nemzetközi és hazai ügyfeleknek, köztük Fortune 500 vállalatoknak, nagyobb bankoknak, állami ügynökségeknek, egyéni befektetőknek és vállalkozóknak, támaszkodva munkatársai nemzetközi tapasztalataira, illetve helyi szakértelmére.

Zempléni Kinga a PRK Partners budapesti irodájában dolgozik. Fő szakterülete a munkajog, de széleskörű tapasztalatai vannak a vállalati jog, valamint a fúziók és felvásárlások területén is. Nemzetközi és európai jogot tanult az olaszországi Universitá degli Studi di Milanón, ahol LL.B. fokozatot szerzett, majd elvégzett egy munkajogi posztgraduális képzést Magyarországon, a Pécsi Tudományegyetemen. Korábban a White & Case-nél dolgozott. Tagja a magyar Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálatnak.