Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) nyerte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. év vagyonkezelője díját – közölte az MNV.

Az indoklás szerint a hivatal vagyonkezelőként és felügyeleti szervként is kiemelkedő munkát végez, költséghatékonyságra, a lehető legracionálisabb elhelyezési megoldásokra törekszik.

Emellett az MNV Zrt. az év menedzsereit is díjazta.Csépainé Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap Közhasznú Nonprofit Kft. vezérigazgatója azért kapta az elismerést, mert a Filmalap az elmúlt évben több, nemzetközileg is sikeres és díjazott filmet támogatott, mint például a külföldi fesztiválokon is elismert Liza, a rókatündért vagy a Saul fiát, amely a cannes-i filmfesztiválon aratott sikert. Mindemellett kiemelkedő módon és a magyar filmgyártásban szokatlanul intenzíven támogatja a fiatal, első filmes rendezőket és forgatókönyvírókat, ezzel hozva friss vért a hazai filmgyártásba – olvasható a közleményben

Puhr Ádám, a Kiving Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft. ügyvezetője is átvehette elismerését, mivel a vállalat egyre több kiemelt állami projektben, beruházásban, műemlékek felújításában, illetve különböző állami ingatlanok esetében a sürgős beavatkozást igénylő feladatokban is részt vesz.