László Áron 2017-től az Oppenheim partnere lett. Ezzel háromra nőtt az Oppenheim IP/IT területre szakosodott partnereinek száma.

Áron 2002-ben csatlakozott irodánkhoz, majd 2005-ben átigazolt Magyarország egyik vezető szellemi tulajdonnal foglalkozó irodájához. 2014-től Áron visszatért az Oppenheimbe, és dinamikus növekedési pályára állította az Oppenheim iparjogvédelmi praxisát. Fő szakterülete, a védjegyügyek mellett számos jelentős szabadalmi és design üggyel gazdagította az Oppenheim portfólióját. A praxis számos külföldi ügyfél képviseletét látja el Magyarországon és több tucat magyar ügyfélnek segít nemzetközi márkavédelmi stratégia kidolgozásában és végrehajtásában. Áron 2009 óta óraadó a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Áront a Chambers and Partners, a Legal500 és a Who’s Who Legal mellett a World Trademark Review is elismeri.

Szakmai elfoglaltsága mellett Áron a Crescendo együttes dalszerzője és gitárosa, az e körben szerzett szerzői tapasztalatait munkája során is egyre gyakrabban kamatoztatja.

„Áron tapasztalt és ambiciózus ügyvéd, aki bebizonyította, hogy ügyfeleink számára komoly hatékonysági előnyökkel jár, ha szabadalmi, védjegy és design ügyeiket – egyéb gazdasági jogi ügyeikkel együtt – „egyablakos” ügyintézés keretében intézhetik el. Áron partnerré választása világos jelzés ügyfeleink számára: az Oppenheimnél az iparjogvédelemmel kapcsolatos ügyeikben is kiemelt figyelemben részesülnek.” – nyilatkozta Bartal Iván, az IP/IT praxis vezetője.