Jogi Fórum Kupa 2018 - Még lehet nevezni!

2018.05.31. Jogi Fórum

Jogász vagy és szeretsz futni? Futottál már jogász-váltóban? Itt a lehetőség, hogy közösen teljesítsetek egy maratoni, vagy félmaratoni távot. - Jó társaság, kiváló hangulat, közös siker! Idén a Magyar Bírói Egyesület elnökének védnöksége alatt! - Június 10. - Online nevezési határidő: június 7. csütörtök éjfél! -Jogászok, joghallgatók nevezzetek!

Jogász vagy és szeretsz futni? Itt a lehetőség, hogy olyan váltóban teljesítsetek egy maratoni, vagy félmaratoni távot, amelyben mindenki jogi területen dolgozik.

A BSI (Budapest Sportiroda) és a Jogi Fórum a 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó keretében hetedik alkalommal hívja külön versenyre a jogászokból, jogi területeken dolgozókból álló 3 fős félmaratonváltó, vagy 6 fős maratonváltó futócsapatokat, meghirdetve számukra a VII. Jogi Fórum Kupát!

Versenyünkkel lehetőséget kínálunk a jogi területen dolgozóknak arra, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

A verseny védnöke idén Dr. Makai Lajos a Magyar Bírói Egyesület elnöke.

Előzetes online nevezési határidő: június 7. éjfél

Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

Részletek, nevezés ITT.

  • kapcsolódó anyagok
JOGI FÓRUM KUPA