2019 januárjától önálló szakterületként működik tovább a Jalsovszky Ügyvédi Iroda peres vitarendezési csoportja. A szakterület kialakítása során az iroda támaszkodott egyrészt arra a rutinra, amelyet piacvezető adóperes praxisa révén nyert, másrészt az elmúlt években felhalmozott polgári peres tapasztalatára.

„Úgy látjuk, hogy a tavaly januárban hatályba lépett új Polgári Perrendtartás kiegyenlíti az erőviszonyokat a peres ügyvédek között: ma már nem az számít, hogy kinek hány évre visszanyúló tapasztalata van, hanem sokkal inkább az, hogy ki hogyan tud alkalmazkodni az új törvények kereteihez.” – emelete ki el Jalsovszky Pál.

Az új évet egyszersmind szervezeti változással is kezdi az iroda: Fehér Tamás 2019-től partnerként folytatja  pályafutását. Adózási és peres szakemberként az adótanácsadási és adóperes ügyek irányításán túlmenően Tamás lesz felelős a most induló peres vitarendezési csoport vezetéséért is. „Már amikor 4 évvel ezelőtt interjúztunk, Tamásban nemcsak a kiváló szakmai tudású kollegát, hanem a rendkívüli szociális értékekkel rendelkező embert is megláttam. Örülök, hogy képességeit nálunk tovább tudta fejleszteni, miközben az iroda egyik vezéregyéniségévé vált. Meg vagyok győződve arról, hogy kiválóan meg fogja állni a helyét ebben a pozícióban is.” – mondta el Jalsovszky Pál.